Στη δημοσιότητα δίνει η Ελληνική Αστυνομία, ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 46χρονου από τη Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη στις 2 Ιουνίου στη Δραπετσώνα κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιών.

Σημειώνεται πως χθες, ο αποκαλούμενος παιδόφιλος με το ποδήλατο, κρίθηκε προφυλακιστές, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Σύμφωνα με την αστυνομία, είχε προσεγγίσει 27 ανήλικες μαθήτριες, ηλικίας 13 έως 15 ετών, σε σχολικά συγκροτήματα της Αττικής, κυρίως τις πρωινές ώρες, και με την πρόφαση ότι γνώριζε τους γονείς τους προέβαινε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος τους.

Πρόκειται για τον:

HAJDERAJ SHPETIM του AHMET και της SANIE, γεννηθέντα στις 12-2-1970 στην Αλβανία

paid

paid1

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τεσσάρωνμηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική του δράση και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν θα αποκαλυφθούν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.