Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα ο 50χρονος, ο οποίος ομολόγησε πως σκότωσε την 54χρονη γυναίκα του στο σπίτι τους στη Νίκαια τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο συζυγοκτόνος έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Παρασκευής (27/1) προκειμένου να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast, o 50χρονος συζυγοκτόνος έπαθε κρίση πανικού στο γραφείο του Εισαγγελέα.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο 50χρονος άνδρας, αποφασίστηκε να προφυλακιστεί έως την εκδίκαση της υπόθεσης ή εκτός και εάν αφεθεί προσωρινά ελεύθερος μετά από αίτημα αποφυλάκισης το οποίο μπορεί να καταθέσει σε έναν μήνα από σήμερα. Ο δολοφόνος οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Πώς έγινε η τραγωδία

Ο 50χρονος άντρας και σύζυγος της 54χρονης είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές για ενδο-οικογενειακή βία. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 50χρονος πρώτα ξυλοκόπησε και μετά έπνιξε με τα χέρια του τη σύζυγό του. Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν στις 05:20 τα ξημερώματα της Κυριακής (22/1) ο δράστης κάλεσε την Αστυνομία λέγοντας: «Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου». Όταν, στη συνέχεια, οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν τον ρώτησαν «γιατί το έκανες;» ο 50χρονος φέρεται, να απάντησε «τσακωθήκαμε όπως συνήθως και τη σκότωσα».