Τη εν ψυχρώ δολοφονία του επιχειρηματία στον Πύργο μέρα μεσημέρι έξω από το εργοστάσιο που διατηρούσε και τα όσα είδε με τα ίδια του τα μάτια περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας και υπάλληλος του 67χρονου θύματος.

«Ήμουν στην πίσω μεριά του μαγαζιού και έρχομαι από εδώ και μου λέει ο γιος του ”δεν άκουγες κορνάρει κάποιος”, ε και του λέω ”γιατί δεν κατεβαίνει κάτω”; Μου λέει δεν μπορεί, θέλει τον πατέρα μου να μιλήσουν» τονίζει στο patrisnews.com ο υπάλληλος του 67χρονου θύματος.

«Πάνε να μιλήσουν και τον ρωτάει ”δεν με θυμάσαι;”» είπε ο αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας και εξήγησε ότι ο επιχειρηματίας δεν θυμόταν τον 88χρονο δράστη.

«Για ένα χωράφι μου που μου πήρες πριν 40 χρόνια» φέρεται να είπε ο 88χρονος στον επιχειρηματία όπως ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Όπως μάλιστα εξηγεί ο υπάλληλος του 67χρονου αποφάσισε να φύγει για να τους αφήσει να πουν τα δικά τους. «Ακούω ένα μπαμ, με το που γυρνάω βλέπω τον Κώστα κάτω ξερό. Με το που πάω να τον πλησιάσω μου βγάζει την καραμπίνα και σε εμένα» υπογραμμίζει.

«Ήθελα να πάρω την καραμπίνα να μην γίνει άλλο κακό»

«Σε μια φάση βάζει κάτω την καραμπίνα, του ορμάω του ρίχνω δύο μπουνιές και του παίρνω την καραμπίνα» σημειώνει ο υπάλληλος του 67χρονου επιχειρηματία που είδε με τα μάτια του τη δολοφονία.

«Παλέψαμε να τον σταματήσουμε, είχε βάλει μπροστά το αμάξι και έφυγε» αναφέρει. «Ήθελα να πάρω την καραμπίνα να μην γίνει άλλο κακό» λέει συμπληρώνοντας και πως ο εργοδότης του ήταν ήρεμος άνθρωπος.