Σοκάρουν τα όσα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς η 17χρονη που κατήγγειλε τον Ρούμπεν Σεμέδο και έναν 40χρονο καλλιτεχνικό μάνατζερ για βιασμό.

Το δελτίο ειδήσεων του STAR παρουσίασε μέρος από όσα φέρεται να περιέγραψε στις Αρχές η ανήλικη: «Πήγαμε σπίτι επειδή είχα πει, δεν ήμουν καλά και πήγα για ύπνο. Ήρθε ο Τζ. και άρχισε να με ενοχλεί και εγώ του έλεγα “όχι, όχι, όχι’” και με βίασε κανονικά και εγώ συνέχισα να του λέω ‘”όχι, όχι άσε με'”.

Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα. Άνοιξε ο Σεμέδο την πόρτα και μας είδε και την ξανάκλεισε και μετά εγώ σε κάποια φάση έφυγα και βγήκα έξω από το δωμάτιο και άρχισα να κλαίω πάρα πολύ και μου έλεγε ο Σεμέδο “σας είδα και το ήθελες’” και του κάνω “όχι”. Έκλαιγα με λυγμούς και του έλεγα “όχι όχι όχι”».

Στη συνέχεια η 17χρονη, όπως φέρεται να υποστήριξε, είπε: «Θυμάμαι ο Σεμέδο να με βάζει για ύπνο τη δεύτερη φορά να μου δίνει ένα αρκουδάκι της κόρης του που είχε ένα μεγάλο.

Μου λέει “πέσε κοιμήσου με αυτό, πάρ’ το αγκαλίτσα, δεν έγινε κάτι” και μετά να μπαίνει και να κάνει το ίδιο πράγμα. Κλείδωσε την πόρτα και έκανε το ίδιο πράγμα. Η Α. ήταν απέξω, άκουγε και εγώ έλεγα να σταματήσει, δηλαδή το έκανα ξεκάθαρο και στους δύο ότι δεν θέλω.

Η Α δεν μπορούσε να μπει μέσα γιατί ήταν κλειδωμένα. Μετά σηκώθηκα από το κρεβάτι όπως μπορούσα, έφυγα και ξεκλείδωσε την πόρτα και βγήκα και πήγα και κάθισα στο μπαλκόνι και η Α. πήγε μέσα με τον Σεμέδο».