Ο δικηγόρος του Ρούμπεν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος, ανέφερε πως στην υπόθεση βιασμού για την οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού δεν υπήρξε κανένας εξαναγκασμός.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο συνήγορος του Ρούμπεν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος, τόνισε για την υπόθεση πως: «δεν υπάρχει κανένας εξαναγκασμός για τίποτα» και στη συνέχεια πρόσθεσε: «μόνη της μια κοπέλα τον αναζήτησε την Παρασκευή, του είπε αν μπορούν να τον βρουν με μια φίλη της και έγινε ό,τι έγινε».

Στη συνέχεια ο δικηγόρος του Πορτογάλου αμυντικού σημείωσε: «Αν πάω σε ένα σπίτι και με βιάσουν, αμέσως θα φύγω. Εδώ έμεινε στο σπίτι, παρήγγειλαν φαγητό, κάπνισαν ναργιλέ και αν δεν υπήρχε η καταγγελία ακόμα θα έκαναν “βόλτες” μαζί. Δεν μπορεί να υπάρχει βιασμός και η κοπέλα να του στέλνει μήνυμα αν θα βγουν ξανά το επόμενο βράδυ».

Ο κ. Γεωργόπουλος τόνισε πως υπάρχει το σχετικό μήνυμα της 17χρονης και πρόσθεσε: «Εδώ δεν υπήρξε προσπάθεια κάποιος που εξαναγκάστηκε σε κάτι να φύγει από αυτό ή να φωνάξει κάποιον άλλον για βοήθεια, αλλά συνέχισαν να τρώνε και να πίνουν μαζί, όχι αλκοόλ ή ναρκωτικά, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, να βλέπουν τηλεόραση, να ακούν μουσική».

Μάλιστα ο δικηγόρος ανέφερε πως ο πελάτης του δέχεται επίθεση, ενώ έκανε λόγο για «οχλήσεις προς τον παίκτη για την καταβολή χρημάτων».