Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί που αγνοείται από το μεσημέρι της 16ης Οκτωβρίου.

Η κοπέλα έφυγε από το σπίτι της για να περάσει από συνέντευξη για εργασία σε κατάστημα στην Παιανία, όμως δεν επέστρεψε. Είκοσι μέρες μετά νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης, Αναστάσιος Ντούγκας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Αστυνομία ερευνά ένα SMS που έλαβε ο αδερφός της κοπέλας. Ωστόσο, δε δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες, καθώς η Αστυνομία μελετά ακόμα το περιεχόμενο των μηνυμάτων και δε θέλουν να διαρρεύσουν πληροφορίες.

«Αυτό που την απασχολούσε το τελευταίο διάστημα ήταν να βρει εργασία» είπε ο δικηγόρος. «Βγήκε από έναν χωρισμό, αλλά το είχε ξεπεράσει» πρόσθεσε.

Ο διαπληκτισμός την ημέρα της εξαφάνισης

Ένα άλλο στοιχείο που αποκάλυψε ο κ. Ντούγκας είναι ο διαπληκτισμός που είχε η 19χρονη το απόγευμα της 16ης Οκτωβρίου έξω από κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην Παιανία, περίπου 800 μέτρα από το κατάστημα που θα πήγαινε για συνέντευξη, όπως είπε ο αδερφός της Άρης.

«Υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι δεν απουσιάζει από το σπίτι με τη δική της θέληση […] Κάτι της συνέβη κακό» είπε ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, οι κάμερες στην περιοχή κατέγραψαν την Άρτεμις να διαπληκτίζεται έντονα και βιαίως με κάποιον που βρισκόταν σε αμάξι έξω από το κατάστημα και να επιβιβάζεται σε αυτό λίγο αργότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο στίγμα των κινητών τηλεφώνων της κοπέλας ήταν 17:50 στη συγκεκριμένη περιοχή. Έκτοτε το κινητό της έκλεισε. «Έφυγε 14:15, το κινητό έκλεισε 17:50. Πού ήταν 4 ώρες η Άρτεμις;» είπε ο κ. Ντούγκας.

Οι Αρχές αναμένουν την άρση τηλεφωνικού απορρήτου και τα στοιχεία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.