Τεράστια ποσά βγάζουν τα κυκλώματα από την πορνεία

Οι ιερόδουλες φοβούνται να τους καταδώσουν στις Αρχές


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
12:43
04/05/2012
Τεράστια ποσά βγάζουν τα κυκλώματα από την πορνεία
1
loading

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση με τις παράνομες ιερόδουλες και τους πελάτες τους. Το τηλεφωνικό κέντρο του Κέντρου Ελέγχου Και Πρόληψης Νοσημάτων έχει πάρει «φωτιά» από πολίτες που ζητούν να εξεταστούν με το φόβο μήπως είναι οροθετικοί.

Το θέμα όμως δεν είναι μόνο αυτό. Τις πιάτσες του αγοραίου έρωτα, της πορνείας και των ναρκωτικών, τις ελέγχουν κυκλώματα. Κυκλώματα που εκμεταλλεύονται τις ιερόδουλες, οι οποίες φοβούνται να τους καταδώσουν στις Αρχές. Έτσι, αυτές, χωρίς χαρτιά και με δεδομένο ότι δεν εξετάζονται από γιατρούς, θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την υγεία τους καθώς και χιλιάδων άλλων ανθρώπων.

Και το θέμα είναι ότι η βιομηχανία του αγοραίου έρωτα πλουτίζει καθώς ο τζίρος τους πλησιάζει τον αντίστοιχο των ελαφρών ναρκωτικών. Ενδεικτικό είναι ότι τα παράνομα κέρδη μόνο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ένα ποσό ιδιαίτερα μεγάλο με δεδομένο ότι ο δήμος Αθηναίων χάνει σημαντικά ποσά από δημοτικά τέλη και φόρους καθώς οι περισσότεροι οίκοι ανοχής λειτουργούν χωρίς άδεια.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Νίκος Θ

    Και η τραγική ειρωνία είναι οτι η Τρόϊκα μας πίεζε να κόψουμε 300 εκατομμύρια από τις επικουρικές συντάξεις. Ενώ μπορούσαμε 100 εκατομμύρια από τη δημεύση των περουσιακών στοιχείων του Τσοχατζόπουλου, άλλα 100 από το εμπόριο λευκης σαρκός, 100 από το λαθρεμπόριο καύσιμων, αλλά τόσα από το παρεμπόριο στο κέντρο της Αθήνας.
    Τόσο καιρό εαν είχαμε καταπολεμήσει τα φαινόμενα αυτά εν τη γεννέση τους, τώρα ίσως είχαμε καταφέρει να σώσουμε τις συντάξεις.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει