Εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη φαίνεται πως έχει και η γιαγιά της 4χρονης Άννυ, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο το Πάσχα του 2015, καθώς καταδικάστηκε σε 23μηνη φυλάκιση, με αναστολή, για την εμπλοκή της σε υπόθεση λαθρεμπορίου τσιγάρων.

Η Οφέλια Γκουτέβα, μητέρα του Σάββα, που κατηγορείται για την αποτρόπαια δολοφονία της ίδιας του της κόρης, φέρεται ότι μαζί με τον σύντροφό της από το Πακιστάν είχαν κρύψει σε διαμέρισμα στον Πειραιά 4.313 αφορολόγητα πακέτα τσιγάρων και 1.600 συσκευασίες καπνού.

Σύμφωνα με τον έλεγχο των αρμόδιων αρχών από τα λαθραία τσιγάρα διαπιστώθηκε φορολογική παράβαση από μη καταβολή δασμών ύψους 41.000 ευρώ.

Η γιαγιά της μικρής Άννυ, ενώπιον του δικαστηρίου ισχυρίστηκε πως είναι αθώα και πως η ίδια αν και γνώριζε ότι ο σύντροφός της εμπορευόταν προϊόντα καπνού δεν είχε δει το λαθραίο εμπόρευμα στο σπίτι που τους είχε παραχωρήσει , όπως είπε, ο ξάδελφος του.

Τελικά, το δικαστήριο καταδίκασε την Οφέλια Γκουτέβα και το σύντροφός της, σε φυλάκιση 23 και 26 μηνών αντίστοιχα για τα αδικήματα της λαθρεμπορίας και της διατάραξη οικιακής ειρήνης.