Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον θάνατο της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα που προήλθε από τις πέντε πισώπλατες μαχαιριές στον αυχένα ενώ ο κλοιός γύρω από τους δράστες σφίγγει όλο και περισσότερο.

Τις τελευταίες ημέρες οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στο σπίτι που δολοφονήθηκε η 63χρονη, τράβηξαν φωτογραφίες και έκαναν μια σειρά από ερωτήσεις στην κόρη της.

Στο «κάδρο» της έρευνας βρίσκονται από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας μια γυναίκα και ένας άντρας που είναι ζευγάρι, από το στενό περιβάλλον της 63χρονης. Τα εν λόγω άτομα είχαν στο παρελθόν απασχολήσει την αστυνομία για μια σειρά από υποθέσεις.

Η κόρη της γυναίκας επαναλαμβάνει πως έκαναν φτερά από το διαμέρισμα 7.000 ευρώ, που όπως έχει πει ήταν δικά της χρήματα και την ύπαρξη των οποίων γνώριζαν ελάχιστοι.

Αποτυπώματα και DNA βρέθηκαν στο σπίτι

Όλα δείχνουν πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν εξελίξεις στη δολοφονία της 63χρονης, καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από την έρευνα των Αρχών έχουν βρεθεί ορφανά αποτυπώματα στον χώρο του σπιτιού, τα οποία δεν ανήκουν ούτε στο θύμα, ούτε στην κόρη της, ούτε στη γυναίκα που πρόσεχε την 63χρονη.

Επιπλέον, από το ειδικό κλιμάκιο ιχνηλατών της ΕΛ.ΑΣ. όπως μετέδωσε η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» έχει βρεθεί DNA στον χώρο του εγκλήματός, το οποίο και αυτό, μαζί με τα αποτυπώματα, αναμένεται να ταυτοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

Στην έρευνα των Αρχών μπαίνουν και τα δύο σκυλιά της οικογένειας, αφού, όπως είναι γνωστό, το ένα από τα δύο είναι ιδιαίτερα ενεργό και γαβγίζει συνεχώς, κάτι που τη μέρα της δολοφονίας φαίνεται πως δεν έγινε.