Στη σύλληψη ενός 43χρονου, με ιδιαίτερα πλούσιο ποινικό παρελθόν, προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών το πρωί της Πέμπτης (23/11), καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε διάρρηξη με λεία – μαμούθ.

Τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης (16/11) εταιρεία με ελαιουργικά προϊόντα που βρίσκεται επί της οδού Πειραιώς, έπεσε θύμα διάρρηξης με λεία που προσεγγίζει τις 350.000 ευρώ. Παράλληλα, οι δράστες προξένησαν στην επιχείρηση και υλικές ζημιές δεκάδων χιλιάδων ευρώ, ωστόσο, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις τους.

Πρώτοι στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών, οι οποίοι είδαν το βιντεοληπτικό υλικό και «αποτύπωσαν» τους εμπλεκόμενους. Κάπως έτσι, μία εβδομάδα αργότερα, στην οδό Λυκούργου στο κέντρο της Αθήνας πέρασαν χειροπέδες στον 43χρονο ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε πραγματοποίηση διάρρηξη, με πολίτες να ενημερώνουν το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Μόλις τον είδαν αντιλήφθησαν ότι πρόκειται για άτομο που είχε εμπλακεί και στη διάρρηξη της εταιρείας ελαιουργικών προϊόντων και τον οδήγησαν σε Τμήμα Ασφαλείας για τον σχηματισμό δικογραφίας. Εκεί αναγνωρίστηκε και από τους υπεύθυνους της εταιρείας που είχε υποστεί τη διάρρηξη την περασμένη Πέμπτη (16/11).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 43χρονος έχει ποινικό παρελθόν για κλοπές, διαρρήξεις αλλά και για τον νόμο περί όπλων.