Νέες λεπτομέρειες βγαίνουν στη δημοσιότητα σχετικά με την καταγγελία ότι ένας πατέρας στην Χαλκίδα προσπάθησε να βιάσει τον 9χρονο γιο του, με την μητέρα του μικρού να αναφέρει ότι ο άνδρας τον απείλησε, προκειμένου να υποκύψει και να μη φέρει αντίσταση.

Η πρώην σύζυγος του άνδρα -που έκανε και την καταγγελία- μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και είπε ότι έχουν πάρει διαζύγιο εδώ και οκτώ χρόνια, χωρίς να διατηρούν επαφές. Ωστόσο, επειδή εκείνος έγινε τοξικομανής και δεν είχε σπίτι, αποφάσισε να τον φιλοξενήσει στην οικία που μένει με το παιδί και την μητέρα της, γιατί τον λυπήθηκε.

Μια μέρα που εκείνη πήγε στη δουλειά και η μητέρα της ήταν στο μπαλκόνι για να απλώσει τα ρούχα, εκείνος φέρεται να πήγε το παιδί στο δωμάτιο και να αποπειράθηκε να το βιάσει, λέγοντας πως «αν δεν κάτσεις, θα σε πετάξω από το μπαλκόνι».

«Εκείνη την ημέρα εγώ έλειπα. Η μητέρα μου ήταν έξω στην αυλή. Ο πρώην σύζυγός μου έβαλε το παιδί στο δωμάτιο και καλά να παίξουν. Εκείνος βρήκε την ευκαιρία να ασελγήσει πάνω στο παιδί», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Τελικά, εκείνη γύρισε πίσω και τότε εκείνος σταμάτησε, ενώ το παιδί μίλησε στη γιαγιά, η οποία ειδοποίησε την κόρη της, με την τελευταία να κάνει σχετική καταγγελία στην αστυνομία. Πλέον, ο 9χρονος βρίσκεται στο νοσοκομείο Παίδων, προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή και παιδοψυχολόγο.