Έντονος καυγάς ξέσπασε στο στούντιο του Mega μεταξύ του Γιώργου Κατρούγκαλου και της Όλγας Τρέμη.

«Κυρία Τρέμη προσπαθείτε εσκεμμένα να δημιουργήσετε μια συγκεκριμένη εικόνα στο κανάλι σας», ρώτησε ο κ. Κατρούγκαλος προκαλώντας την αντίδραση της παρουσιάστριας: «Ναι, έχουμε οργανωθεί με τον κ. Ρομπόλη και με τον κ. Στρατούλη για να δημιουργήσουμε εσκεμμένα εντύπωση, εναντίον ποιου;» απάντησε ειρωνικά η κα Τρέμη.

Ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος, επανέφερε το θέμα που προέκυψε χτες κατά τη διάρκεια του debate και πάλι με πρωταγωνίστρια την κα Τρέμη, η οποία είχε διακόψει τον κ. Τσίπρα αναγκάζοντας τον πρώην πρωθυπουργό να ρωτήσει: «Έχετε τη μύγα και μυγιάζεστε;» Την ίδια «ερώτηση» έκανε και ο κ. Κατρούγκαλος, λέγοντας πως «από χτες σας άκουσα να “μυγιάζεστε”…»

Η κα Τρέμη έσπευσε ξανά να επαναφέρει το ερώτημα «πώς είναι δυνατόν να μην μειωθούν οι συντάξεις, εφόσον υπάρχει έλλειμμα 1,8 δισ. ευρώ στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας».

Ο κ. Κατρούγκαλος έκανε λόγο για ένα ακόμη ψεύτικο ρεπορτάζ «όπως και εκείνο προηγούμενων ημερών με τα 600 ευρώ».

«Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιχειρήματα και χρησιμοποιείτε χαρακτηρισμούς;» ρώτησε η δημοσιογράφος, με τον κ. Κατρούγκαλο να απαντά κάνοντας λόγο για «διατεταγμένη υπηρεσία».

«Δεν σέβεστε κανέναν κανόνα. Θα βάλουμε μια τελεία εδώ», είπε η κα Τρέμη την ώρα που ο πρώην υπουργός ζητούσε το λόγο για να ολοκληρώσει: «Θα με αφήσετε να ολοκληρώσω; Γι΄αυτό δεν με καλέσατε εδώ;»

«Υπολογίσαμε ότι είστε στοιχειωδώς ευγενής, αλλά πέσαμε έξω», απάντησε η παρουσιάστρια.