Η φωτογραφία μιας μαύρης σακούλας σκουπιδιών αποτέλεσε την αφορμή για να ξεσπάσει μια ακόμη δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Παύλου Πολάκη και του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη στα social media.

Ειδικότερα, ο βουλευτής Χανίων ανάρτησε στο Twitter δύο στιγμιότυπα από συνάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη με τον βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Μαραβέγια, όπου κάτω από το γραφείο φαίνεται μια μαύρη σακούλα. Σε αυτή ζούμαρε το στέλεχος της αντιπολίτευσης γράφοντας: «Λαδέμπορα για πες… Αυτό το μαύρο κάτω απ’ το γραφείο σου, δικό σου είναι η του ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ;; Μοιάζει και με τσάντα – χαρτοφύλακα του Μαραβέγια, μοιάζει και με σακούλα με μαύρα απ’ το Μηλιώνη το φίλο σου ας πούμε…».

Άμεση ήταν η απάντηση του μέλους της κυβέρνησης ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφίες που φαίνεται ότι πρόκειται για τον κάδο απορριμμάτων του γραφείου του. Έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης: «Αγαπητέ Ραν ταν Πλαν, αν συνεχίσετε αυτές τις παλαβομάρες μας βλέπω με αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή. Ο κ. Μαραβέγιας δεν είναι ο Καλογρίτσας και η μαύρη σακούλα που βλέπεις είναι στον κάδο σκουπιδιών και όχι σαν αυτή που σας έφερνε ο κ. Χρήστος για να μπερδεύεσαι…».