Θετικά είναι τα νεότερα για την πορεία της υγείας του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, που παραμένει για 26η συνεχόμενη μέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Οι γιατροί εκφράζουν σήμερα ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες για την κατάσταση της υγείας του, καθώς αναπνέει ομαλά μέσω της τραχειοστομίας που του έχει γίνει.

Με άλλα λόγια, όπως μας λένε συνεργάτες του, έχει γίνει παράκαμψη του στόματος και του λάρυγγα και ο ασθενής αναπνέει απευθείας από μια οπή που έχει ανοιχτεί στην τραχεία.

Ο οργανισμός του πολιτικού αρχηγού ανταποκρίνεται κανονικά στην συγκεκριμένη επέμβαση και καθημερινά τον επισκέπτονται επιλεγμένα συγγενικά του πρόσωπα τηρώντας τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα.

Όπως μας εξηγούσαν, μετά από τόσες ημέρες ο κορονοϊός έχει κάνει τον κύκλο του και έχει φύγει από τον οργανισμό, ωστόσο έχουν μείνει οι επιπλοκές του τις οποίες καταπολεμούν, καθώς μιλάμε για έναν άνθρωπο ηλικίας 69 ετών, όχι ιδιαίτερα μεγάλο, αλλά με σημαντικά υποκείμενα νοσήματα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.