«Οι εκλογές κινδυνεύουν να γίνουν σε μια περίοδο ζούγκλας για την Ελλάδα»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη-Παπούλια


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
16:06
19/12/2014
«Οι εκλογές κινδυνεύουν να γίνουν σε μια περίοδο ζούγκλας για την Ελλάδα»
2
loading

«Οι εκλογές κινδυνεύουν να γίνουν σε μια περίοδο ζούγκλας για την Ελλάδα», δήλωσε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργός Κων. Μητσοτάκης, όταν ρωτήθηκε, μετά το τέλος της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, για τα όσα λέγονται περί χρηματισμού βουλευτών για την ψήφο τους στην προεδρική εκλογή.

«Είναι μια παθογένεια της εποχής κι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο ανησυχώ», πρόσθεσε.

Ο Κ. Μητσοτάκης είπε ακόμη ότι κατά καιρούς επισκέπτεται τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μιλούν για την πορεία της χώρας. «Το ίδιο έκανα και σήμερα, σε μια δύσκολη φάση για να διατυπώσω τις απόψεις μου και τις ανησυχίες μου για την πορεία της χώρας», ανέφερε.

Η συνάντηση είχε ανεπίσημο και ιδιωτικό χαρακτήρα γι' αυτό και δεν ήταν παρόντες οι δημοσιογράφοι και οι τηλεοπτικές κάμερες κατά την είσοδο του κ. Μητσοτάκη στο γραφείο του Κάρολου Παπούλια.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar liza

    η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας

  2. avatar V-R

    ι εκλογές κινδυνεύουν να γίνουν σε μια περίοδο ζούγκλας για την Ελλάδα... και για αυτό ευθύνετε ποιος? μήπως οι [...] κυβερνήσεις ΓΑΠ και πινόκιο-τούρκογλου? μήπως του τραπεζίτη παπαδήμου? λέω μήπως... με όλα αυτά που ακούμε τελευταία ζωντάνεψε και ο δράκουλας...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει