«Οι πολίτες έχουν υποχρέωση να αντισταθούν σε τρίτο μνημόνιο»

Συνάντηση με εκπροσώπους του ΕΟΠΥΥ είχε ο Καμμένος


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
23:09
04/02/2014
«Οι πολίτες έχουν υποχρέωση να αντισταθούν σε τρίτο μνημόνιο»
3
loading

«Είναι ξεκάθαρο πια ότι το «success story» μετατράπηκε σε μια αποτυχημένη προσπάθεια ενός τρίτου μνημονίου», ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σε δήλωσή του μετά από συνάντησή του με γιατρούς του ΕΟΠΥΥ.

Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε την κυβέρνηση και την τρόικα, λέγοντας ότι προχωρούν σε νέο μνημόνιο, «με νέα εξαθλίωση των Ελλήνων» και κάλεσε τους πολίτες λέγοντας ότι έχουν υποχρέωση «να αντισταθούν σε αυτή την αποτυχημένη πολιτική που οδηγεί την ελληνική οικογένεια στην εξαθλίωση».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων νωρίτερα συναντήθηκε με μέλη του συλλόγου επιστημονικού προσωπικού του ΕΟΠΥΥ Αττικής και υποστήριξε ότι «στο όνομα της καταγραφής απολυμένων που απαιτεί η τρόικα με το νομοσχέδιο για τον ΕΟΠΥΥ εξαθλιώνεται η Δημόσια Υγεία. Καταργείται η δωρεάν Υγεία».

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, θα πρέπει πλέον οι Έλληνες πολίτες να καταβάλουν πέντε ευρώ για να έχουν δικαίωμα στις εξετάσεις, ενώ εκτίμησε ότι εάν ψηφιστεί το συγκεκριμένο νομοσχέδιο θα χαθούν ειδικότητες από την περιφέρεια και ειδικότερα από τη νησιωτική Ελλάδα.

Ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι το κόμμα του θα πολεμήσει στο Κοινοβούλιο ώστε να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο, το οποίο «εξυπηρετεί μόνο τα συγκεκριμένα συμφέροντα, τα οποία έχουν προσυμφωνήσει με τον υπουργό Υγείας να παραχωρήσουν τις δημόσιες εγκαταστάσεις».

Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης οι βουλευτές του κόμματος Παναγιώτης Μελάς, Παύλος Χαϊκάλης και Σταυρούλα Ξουλίδου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Ανδρεας

  Πάνο, εüείδη τα συγχέεις λιγάκι: ΑΛΛΟ δημόσια, άλλο δωρεάν υγεία! Η Δημόσια Υγεία υπήρξε και πριν, αλλά κοστίτε ο κούκος αηδόνι και γεμίζε με τρύπες το σύστημα και με λεφτά της τσέπες επιτηδείων (κυρίως ιατρών, νοσοκόμων, διευθυντών κλινικών κλπ!). Δημόσια υγεία να σε στέλνουν σε ιδιωτικό κέντρο για εξετάσεις, δεν λέγεται Δημόσια!
  Αλλά και δωρεάν επίσης είναι παράλογο! Δωρεάν για τον απορώ ασθενή , τον αναξιοπαθούντα, τον ανέργο ναι! Για τον έχοντα όμως και τον μισθωτό όχι! Καλύτερα να δίνουμε όσοι έχουμε κάτι, αλλά να ΠΙΑΝΕΙ τόπο!
  Απλά στα είπαν λάθος, τα δημόσια και δωρεάν και τα έμπλεξες !

  1. avatar Ανδρεας

   επειδή, κόστιζε,τις, άπορο ,

 2. avatar Ομηρος ομηρόπουλος

  ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΖΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΑ !! (ΠΑΛΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ)

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει