Την τηλεοπτική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής. Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι τηρεί τους όρκους πίστης του στις δεσμεύσεις Τσίπρα για προσφυγικό/μεταναστευτικό και υπερπλεονάσματα.

«Τους όρκους πίστης του στην τήρηση των δεσμεύσεων Τσίπρα για τα υπερπλεονάσματα και την απαλλαγή την Ευρώπης από την ευθύνη αντιμετώπισης του προσφυγικού/μεταναστευτικού επανέλαβε σήμερα ο κ. Μητσοτάκης» τονίζει σε ανακοίνωση του το ΚΙΝΑΛ σχολιάζοντας την συνέντευξη του πρωθυπουργού στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

«Οι προβλέψεις για αναιμική ανάπτυξη και το SOS που εκπέμπουν τα νησιά μας και όλη η χώρα, αποδεικνύουν τα επικίνδυνα αδιέξοδα της επιλογής του. Τουλάχιστον κατάλαβε και ουσιαστικά υιοθέτησε τη θέση μας ότι η αντιμετώπιση της ανομίας στα Πανεπιστήμια συνδέεται άμεσα με την διάπραξη αξιόποινων πράξεων. «Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα» γιατί δεν θα είχε χαθεί η ευκαιρία μιας λειτουργικής ρύθμισης για το άσυλο με ευρεία συναίνεση. Πάλι καλά…», καταλήγει η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής.