Κεραμέως: Φέτος επέστρεψαν περισσότεροι εκπαιδευτικοί στις τάξεις

Μειώθηκε ο αριθμός δασκάλων και καθηγητών που αποσπάστηκαν σε διοικητικές θέσεις


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
10:49
18/09/2019
Κεραμέως: Φέτος επέστρεψαν περισσότεροι εκπαιδευτικοί στις τάξεις
3
loading

Κατά 278 μειώθηκε φέτος ο αριθμός των εκπαιδευτικών που αποσπάστηκαν σε διοικητικές θέσεις σε διάφορους φορείς, σε σύγκριση με τη σχολική περίοδο 2018-19. Έτσι, η έναρξη της σχολικής χρονιάς βρίσκει περισσότερους εκπαιδευτικούς στην τάξη σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

«Η κατάλληλη στελέχωση των σχολικών μονάδων αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή βασική μας προτεραιότητα», σχολίασε σχετικά η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Πέρα από όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών που δρομολογήθηκαν αμέσως και ολοκληρώνονται βάσει και των τελευταίων καταγεγραμμένων κενών, τέθηκε παράλληλα ως στόχος η μείωση των αποσπάσεων εκπαιδευτικών σε φορείς. Και ο στόχος αυτός υλοποιήθηκε στο ακέραιο, καθώς για τη σχολική περίοδο 2019-2020 επετεύχθη μείωση του αριθμού των εκπαιδευτικών που αποσπώνται σε διοικητικές θέσεις σε διάφορους φορείς κατά 278 άτομα, σε σύγκριση με τη σχολική περίοδο 2018-2019» επισήμανε στη σχετική της δήλωση η υπουργός Παιδείας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Να δείς που

  στο τέλος θα τσακωθούν ο κοτοπουλάκης με το όρθιο παριζάκι....έ ρε γλέντια....

 2. avatar Οι εκάστοτε

  δικοί μας πάντα βολεύονται!
  Σχόλιο εκ των έσω!

 3. avatar Πλιατσικολογος εθνικιστής

  Πόσοι από αυτούς τους εκπαιδευτικούς αναγκάζονται να πάνε από το ένα σχολείο στο άλλο διανύοντας δεκάδες χιλιόμετρα καθημερινά με μισθούς για κλάματα και χωρίς πληρωμένες βενζίνες επειδή δεν παίρνετε μόνιμους;;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει