Σε πλήρη λειτουργία βρίσκονται τα πολιτικά γραφεία του υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ (πρώην Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης) Άγγελου Τσιγκρή, σε Πάτρα (Γούναρη 25, 1ος όροφος, γρ. Α1), σε Αίγιο (Βύρωνος 12, 2ος όροφος, Ψηλά Αλώνια) και σε Αθήνα (Αιόλου 102, 7ος όροφος), ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Τα πολιτικά γραφεία του Άγγελου Τσιγκρή λειτουργούν καθημερινά πρωί και απόγευμα, καθώς και τα Σαββατοκύριακα και οι πολιτικοί φίλοι του Άγγελου Τσιγκρή μπορούν να προμηθεύονται προεκλογικό υλικό και ψηφοδέλτια.

Ο Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογίας στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.