Οπαδοί του Παναθηναϊκού και μέλη του Ερασιτέχνη δημιούργησαν το «Παναθηναϊκό κίνημα», ένα κόμμα το οποίο θα κατέβει στις εκλογές!Στηρίζει η «Θύρα 13», πρόεδρος ο Γιώργος Μπέτσικας!

Σύμφωνα με το σάιτ gazzetta.gr,  εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούσε σαν φήμη η σύσταση ενός κόμματος καθαρά Παναθηναϊκού και μετά την απαραίτητη έγκριση από τον Άρειο Πάγο αυτή η σκέψη πήρε σάρκα και όστα. Έπειτα από πρωτοβουλία οπαδών και μέλη του Ερασιτέχνη το «Παναθηναϊκό κίνημα» θα κατέβει στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές ενώ τα ψηφοδέλτια θα καταρτιστούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι υποψήφιοι στην Α’, Β’ περιφέρεια των Αθηνών και στο υπόλοιπο Αττικής ενώ θα υπάρξει και επίσημη παρουσίαση του συγκεκριμένου φορέα, ώστε όλοι οι φίλοι του «τριφυλλιού» να είναι ενήμεροι για αυτή τη κίνηση. Θα υπήρχαν ψηφοδέλτια και στην επαρχία αλλά ο χρόνος δεν έφτανε στους ιθύνοντες.

Την άμεση συμπαράσταση του πιο ενεργού κομματιού του Παναθηναϊκού, της «Θύρας 13», θα έχει το «Παναθηναϊκό κίνημα», στο οποίο πρόεδρος είναι ο Γιώργος Μπέτσικας.