Σύσκεψη για τη λίστα με «ελληνικούς» λογαριασμούς στην Ελβετία στο υπ. Δικαιοσύνης

Καθορίστηκε το πλαίσιο των άμεσων ενεργειών και της έναρξης της ελεγκτικής διαδικασίας


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
18:02
27/11/2015
Σύσκεψη για τη λίστα με «ελληνικούς» λογαριασμούς στην Ελβετία στο υπ. Δικαιοσύνης
4
loading

Σύσκεψη με θέμα το επιχειρησιακό σχέδιο για την αξιοποίηση των δεδομένων τραπεζικών λογαριασμών που παρέλαβε η Ελλάδα από το κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με τη συμμετοχή του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, του γενικού γραμματέα για την καταπολέμηση της διαφθοράς Γιώργου Βασιλειάδη και υπηρεσιακών στελεχών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, στη σύσκεψη καθορίστηκε το πλαίσιο των άμεσων ενεργειών και της έναρξης της ελεγκτικής διαδικασίας από τους αρμόδιους εισαγγελείς για τα δεδομένα αυτά.

Όπως είναι γνωστό ο κ. Αλεξιάδης πριν από λίγες μέρες παρέλαβε από το ανωτέρω γερμανικό κρατίδιο, λίστα η οποία περιέχει δεδομένα 10.588 τραπεζικών λογαριασμών Ελλήνων πολιτών σε ελβετική τράπεζα, που αφορούν τα έτη 2006 και 2008.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar zulu

  ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ . ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑ ΠΑΙΡΕΩΣΗ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΕΛΗΞΑΝ ΟΛΑ ΘΥΜΗΘΕΊΤΕΤΟ

 2. avatar Θηβαίος

  Τίποτα δεν θα γίνει μόνο λόγια για τ ματιά τ κόσμος

 3. avatar Χρήστος

  θα γίνει ό,τι έγινε και με την λίστα Λαγκάρντ: ΤΙΠΟΤΑ !!
  Ακούτε τίποτα;; Από τον Ιανουάριο άκρα του τάφου σιωπή.
  Και οι δύο λίστες είναι παράνομες και ΔΕΝ αποτελούν στοιχεία που τα φέρνεις στα δικαστήρια. ΜΠΟΡΕΙΣ να τα αξιοποιήσεις βρίσκοντας πιθανούς στόχους για φοροδιαφυγή αλλά τίποτα περισσότερο.

 4. avatar ΛΙΛΙΜΠΕΤ

  Ας τους ανοιξουν επιτέλους να δούμε και εμείς ποιοί έχουν τους λογαριασμούς που βρήκαν και πως έβγαλαν όλοι αυτοί τα λεφτά. Αν είναι μαύρα τσεκούρωμα σε όλους αυτούς που παρασιτούσαν εις βάρος όλων των άλλων

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει