Αναμφισβήτητα η μοτοσικλέτα δίνει μια μοναδική εμπειρία οδήγησης που όλοι θα θέλαμε να δοκιμάσουμε. Η εικόνα είναι από μόνη της ειδυλλιακή και η αίσθηση ελευθερίας να οδηγείς μία ισχυρή μηχανή ως προέκταση του εαυτού σου ασύγκριτη.

Αλλά και από πρακτικής άποψης ιδιαίτερα στην πόλη, αγαπάμε τις μοτοσικλέτες γιατί προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα και μας διευκολύνουν στην μετακίνηση και στο παρκάρισμα.

Οι λάτρεις των μοτοσικλετών θα συμφωνήσουν σίγουρα με τα παραπάνω και θα προσθέσουν ακόμη περισσότερα. Ενώ θα επισημάνουν ότι η επιλογή της κατάλληλης μοτοσικλέτας είναι η πιο σημαντική απόφαση, ανάλογα βέβαια με τον τρόπο οδήγησης – ταχύτητα, δυναμική οδήγηση- και την χρήση – αστικές μετακινήσεις, μεγάλες αποστάσεις κλπ. Όποια και αν είναι η επιθυμία σου, υπάρχει μία μάρκα – σταθμός στο χώρο, που μπορεί να προσφέρει την ιδανική μοτοσικλέτα για εσένα.

Η  γκάμα της BMW Motorrad, μια από τις υπερδυνάμεις της βιομηχανίας μοτοσικλετών, στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως, συνδυάζει ασυμβίβαστο σχεδιασμό και εξαιρετικές επιδόσεις με μοντέλα που θα ενθουσιάσουν και τον πιο απαιτητικό.

Μάλιστα, πλέον μέσω της BMW Financial Services μπορείς να αποκτήσεις την BMW μοτοσικλέτα των ονείρων σου ακόμη πιο εύκολα. Το νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα BMW Zero2Ride σου επιτρέπει να επιλέξεις τη μοτοσικλέτα με τον εξοπλισμό που επιθυμείς και να την αποκτήσεις με:

  • Προκαταβολή 50%
  • Χρηματοδότηση του υπόλοιπου ποσού με 0% επιτόκιο (πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75)
  • Διάρκεια 24 μήνες

Επιπλέον, το πρόγραμμα προσφέρεται με ασφάλιση από την εταιρία ALLIANZ και εξασφαλίζει ολοκληρωμένη κάλυψη για όλη τη διάρκεια χρηματοδότησης για ξέγνοιαστες διαδρομές.

Επωφελήσου της μοναδικής προσφοράς και συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα απολαμβάνοντας την απόλυτη οδηγική εμπειρία BMW Motorrad χωρίς καμία έγνοια. Τι περιμένεις;

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.