Γεμάτο ένταση θα είναι και το αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star αφού η διαμάχη ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και το Νίκο Μπάρτζη δε λέει να κοπάσει καθώς κανείς δε δείχνει πρόθυμος να ρίξει τους τόνους. Τα νεύρα συνεχίζουν να υπάρχουν και η ένταση θα μεταφερθεί και στον στίβο μάχης όπου Κόκκινοι και Μπλε θα μονομαχήσουν για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Οι παίκτες θα κληθούν να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους καθώς όποια ομάδα χάσει θα πρέπει να βγάλει δυο υποψήφιους.

Ο αγώνας όμως φαίνεται δύσκολο να ολοκληρωθεί εξαιτίας μιας κίνησης του εκρηκτικού Τάκη Καραγκούνια η οποία προκαλεί την άμεση αντίδραση των παικτών της Μπλε Ομάδας που αποφασίζει να αποχωρήσει σύσσωμη από τον στίβο μάχης ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον αντίπαλό τους.

Προσωρινή αποβολή του Καραγκούνια

Μετά την αποχώρηση της Μπλε Ομάδας από τον στίβο μάχης και τη διακοπή του αγώνα, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός θα ζητήσει από τους παίκτες να βρεθούν μπροστά του προκειμένου να τους ενημερώσει για την απόφαση της παραγωγής.

Όπως φαίνεται και στο trailer του Survivor All Star, o Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στους παίκτες ότι: «Είχε μία επαφή μαζί του. Θεωρούμε ότι αυτή η επαφή ήταν σκόπιμη. Τέτοιες πρακτικές δεν είναι επιτρεπτές. Αποβάλλεται απ’ αυτόν τον αγώνα και η παραγωγή αποφάσισε να τιμωρηθεί…»

Σύμφωνα με τα spoilers, ο παίκτης που αποβλήθηκε από τον αγώνα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος έχει απομονωθεί στο ξενοδοχείο και του έχει επιβληθεί στέρηση δυο επάθλων. Οι συμπαίκτες του όμως δεν φαίνονται ικανοποιημένοι με την συγκεκριμένη απόφαση και ζητούν την οριστική του αποβολή από το Survivor.

Η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Μετά τις εξελίξεις, ο αγώνας θα συνεχιστεί και οι παίκτες θα μονομαχήσουν για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Και οι δύο ομάδες επιθυμούν τη νίκη καθώς οι ηττημένοι θα πρέπει να βγάλουν δύο υποψήφιους προς αποχώρηση. Τα spoilers λοιπόν, αναφέρουν πως η ομάδα που θα πάρει τη νίκη θα είναι και πάλι η Κόκκινη.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Σε δύσκολη θέση οι παίκτες της Μπλε ομάδας, θα βρεθούν πάλι μπροστά από την κάλπη προκειμένου να ψηφίσουν δυο συμπαίκτες τους ως υποψηφίους προς αποχώρηση ώστε να βρεθούν στο πλευρό του Σπύρου Μαρτίκα.

Ποιοι θα είναι αυτοί;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers οι παίκτες της Μπλε ομάδας θα έρθουν σε τρομερά δύσκολη θέση αφού έπειτα από ισοψηφία θα βρεθούν στον τάκο τρεις παίκτες. Ποιοι είναι αυτοί; Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Νίκος Μπάρτζης, και ο Ηλίας Μπόγδανος.