Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό σταθμό Open με τη νέα ανακοίνωση που βγήκε από τον σταθμό να αναφέρει το όνομα του νέου Μη Εκτελεστικού Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου μετά την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Open, χρέη Μη Εκτελεστικού Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου αναλαμβάνει ο κ. Artur Davidian και πρόκειται να «συνεργαστεί στενά με όλες τις Διευθύνσεις και τα στελέχη του σταθμού για την επίτευξη των νέων στρατηγικών στόχων».

Η ανακοίνωση του σταθμού

Η Διοίκηση του OPEN ανακοινώνει ότι ο κος Artur Davidian αναλαμβάνει ως Μη Εκτελεστικός Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του καναλιού. O κος Davidian θα συνεργαστεί στενά με όλες τις Διευθύνσεις και τα στελέχη του σταθμού για την επίτευξη των νέων στρατηγικών στόχων του OPEN.

Το «διαζύγιο» Γιάννη Λάτσιου – Open

Η ανακοίνωση για την νέα θέση του Artur Davidian στο Open ήρθε λίγες ώρες μόλις μετά το κοινό διαζύγιο του Γιάννη Λάτσιου με τον σταθμό το οποίο ανακοινώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (12/05).
«Η Διοίκηση του OPEN ανακοινώνει την από κοινού απόφαση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας κο Γιάννη Λάτσιο, για τη λύση της συνεργασίας τους. Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο επανακαθορισμού των στρατηγικών στόχων του οργανισμού. Το OPEN ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Λάτσιο για την εποικοδομητική συνεργασία και την προσφορά του στην αναδιαμόρφωση του προφίλ του σταθμού και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια» ανέφερε χαρακτηριστικά το Open στην ανακοίνωσή του.