Κατά της Ελευθερίας Ελευθερίου στρέφεται ο Τζέιμς Καφετζής λέγοντας πως αυτό που είπε στον Στάθη Σχίζα ήταν «μεγάλη κατινιά». «Γίνεται ένας χαμός, πολύ ξεκατίνιασμα» είπε ο πρώην παίκτης του Survivor για το Survivor All Star.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» ο Τζέιμς Καφετζής είπε: «Δεν ξέρω τι του είπε του Στάθη η Ελευθερία αλλά ό,τι και να του είπε ήταν πολύ μεγάλη κατινιά. Γενικά, αυτά τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα έρχονται με ένα κόστος. Γίνεται ένας χαμός, πολύ ξεκατίνιασμα».

«Τα δύο κορίτσια, η Ασημίνα και η Κατερίνα, τιμωρήθηκαν, επειδή βρέθηκαν με κινητό. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο, όταν μπαίνουν παίκτες μετά και λένε πληροφορίες που μπορεί να ισχύουν ή και όχι; Οπότε αν του είπε του Στάθη κάτι κακό που δεν περίμενε να ακούσει, πώς θα πάρει απαντήσεις; Πρέπει να φύγει» ανέφερε.

«Εγώ αυτό που θυμάμαι από την Ελευθερία, όταν ήμασταν μαζί μέσα, ήταν να μου λέει: ρε συ, εγώ δεν θέλω να μιλάω πολύ, γιατί είμαι διάσημη τραγουδίστρια έξω και δεν θέλω να εκτεθώ» δήλωσε ο Τζέιμς Καφετζής.

«Ο Νίκος Μπάρτζης δεν λέει ποτέ ψέματα και είναι φέτος ο πρωταγωνιστής του All Star, δεν μπορεί να το διαψεύσει κανείς αυτό. Ο Βασάλος αν δεν είχε τους κοιλιακούς, δεν θα ήταν τόσο αστείος», σχολίασε κλείνοντας ο Τζέιμς Καφετζής.