Πέραν της Μαρίας Σολωμού, καλεσμένος τη νύχτα της Τετάρτης (8/2) στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη, «Έλεος!», που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ήταν και ο αστρολόγος Κώστας Λεφάκης.

Η Αννίτα Πάνια τον ρώτησε τι προβλέπει για το μέλλον της εκπομπής και ο Κώστας Λεφάκης, απάντησε: «Εγώ πιστεύω θα πάει καλά αυτή η εκπομπή γιατί αρχίζει μετά το τέλος του 2022. Το 2022 ήταν μια σκληρή χρονιά», είπε με τον Ηλία Ψινάκη να… πετάγεται και να τη χαρακτηρίζει «καταστροφή». «Τρεις φορές», συνέχισε ο αστρολόγος, «αριθμητική ακολουθία του δύο – δεν είναι καλός οιωνός».

«Μια φορά κάθε αιώνα όταν η χρονιά τελειώνει σε 22…» ανέφερε και άρχισε να απαριθμεί: «1822, η πιο αιματηρή χρονιά της Ελληνικής Επανάστασης, 1922 η Σμύρνη, 2022…» με τον Ηλία Ψινάκη να διακόπτει και πάλι γιατί ήθελε να αλλάξει θέση, αυτή τη φορά. «Ζαλίζει α…» λέγεται αυτό είπε η Αννίτα Πάνια.

Ο αστρολόγος είπε στο δυναμικό δίδυμο της ελληνικής τηλεόρασης πώς ταιριάζει πολύ μεταξύ αφού ο Ψινάκης και η Πάνια γεννήθηκαν και τον ίδιο μήνα και έχουν αρκετά κοινά. Παρόλο, δε, που η παρουσιάστρια δεν πιστεύει ιδιαίτερα στα ζώδια, άκουσε με προσοχή – όταν δεν της την αποσπούσε ο συμπαρουσιαστής της.

«Έχετε κοινή Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη. Πιστεύω ότι θα αγαπηθείτε από πολλούς ανθρώπους διαφορετικών τάξεων και ηλικιών. Το ότι είσαστε… γειτονάκια, γεννημένοι τον ίδιο μήνα άρα την Άνοιξη. Ποιοι γεννιούνται την Άνοιξη; Οι σπορείς. Αυτοί που πάντα δημιουργούν καινούρια πράγματα. Και είναι οι άνθρωποι που έχουν μια διατηρητέα νεότητα και συχνά πεισματάρα εφηβική συμπεριφορά». «Τα καταλαβαίνεις αυτά ή όχι;», ρώτησε ο Ψινάκης την Πάνια, που απάντησε «αυτό είναι αλήθεια» σε όσα έλεγε ο Λεφάκης.

«Γνώρισα τον Ηλία στο καμαρίνι του Γιώργου Μαρίνου. Ήταν ένας πολύ ωραίος τζέντλεμαν», είπε ο Λεφάκης με την Πάνια να προσθέτει πως «ήταν πολύ ωραίο αγόρι» για το οποίο ο ίδιος ο Ψινάκης είπε: «Τώρα κατάντησα η μούμια». Κι ενώ ο Λεφάκης προσπαθούσε να μιλήσει για τον Ψινάκη η Πάνια έκανε ανάλυση του προφίλ του. «Ο άνθρωπος έχει παιδισμό. Δεν μεγαλώνει. Έχει πρόβλημα…».