Δυο μήνες κράτησε η συνεργασία του Βασίλη Νομικού με την εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή και την περασμένη Παρασκευή ήταν η τελευταία φορά που βρέθηκε στο πλατό αλλά πίσω από τις κάμερες.

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, την Τρίτη το πρωί αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Νίκου Νομικού λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Θέλω να στείλω την αγάπη μου, ένα μεγάλο φιλί και μια ζεστή αγκαλιά στον Βασίλη Νομικό.

Την Παρασκευή ήταν η τελευταία μέρα που ήταν μαζί μας ο Βασίλης, ήρθε, μας χαιρέτησε. Ήταν μια δική του σκέψη, απόφαση, οριστική βέβαια, να μην συνεχίσει. Ήταν μια εξαιρετική συνεργασία, από κοινού αποφασίσαμε να μην συνεχιστεί. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένας εξαιρετικός συνεργάτης, κύριος. Να πω και δημοσίως ότι η πόρτα μας είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτόν και τον περιμένει πάντα μια θέση».

Σήμερα, Παρασκευή (27/01), ο Βασίλης Νομικός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αναφέρει μια ιστορία για… «ένα πρωινό».

«Ένα πρωινό… Οφείλω να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας. Η διαφορετικότητα επιβάλλεται. Αλλοίμονο να είμασταν όλοι ίδιοι. Δεν είμαστε. Όσοι με γνωρίζετε όλα αυτά τα χρόνια έχετε άποψη. Καλή τύχη σε όλους» έγραψε ο Βασίλης Νομικός σε Instastory.