Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Μαύρο Ρόδο» του Mega είδαμε πως: Ο Λευτέρης ξεσκεπάζει τα ψέματα της Πολυξένης και εκείνη τα παίζει όλα για όλα για να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ βρίσκονται σε κίνδυνο, καθώς παλεύουν να γλιτώσουν από τα χέρια του απαγωγέα. Στο μυαλό της Ελισάβετ έρχονται μνήμες από το παρελθόν. Ο Βίκος είναι έτοιμος να πέσει σε μία καλοστημένη παγίδα. Ο Μπόγρης έχει στα χέρια του στοιχεία για το παρελθόν της Ηγουμένης. Ο Σταυρίνος παίρνει μία μεγάλη απόφαση. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ έρχονται όλο και πιο κοντά.

Το νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς του Mega «Μαύρο Ρόδο» έρχεται απόψε, στις 22:50. Στο νέο επεισόδιο η ζωή του Πέτρου και της Ελισάβετ απειλείται και φέρνει ένα ντόμινο συγκλονιστικών εξελίξεων.

Αναλυτικά τι θα δούμε απόψε στο νέο επεισόδιο της σειράς «Μαύρο Ρόδο»

Ο Πέτρος και η Ελισάβετ αγνοούνται. Ο Λευτέρης πηγαίνει οργισμένος στο μοναστήρι για να μάθει ποιος ευθύνεται για την εξαφάνιση της κόρης του. Τα νεότερα στοιχεία από τις αστυνομικές έρευνες θα τον αποκαρδιώσουν. Θα βρει, όμως, αναπάντεχο σύμμαχο την Ηγουμένη, στη σχέση των δύο αγνοουμένων. Νιώθοντας πώς χάνει την Ελισάβετ, ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στην Αυξεντία, τον έρωτά του για εκείνη. Ο κλοιός γύρω από τον Βίκο αρχίζει να σφίγγει. Η Κύρα τον κατηγορεί ευθέως πώς εκείνος ευθύνεται για την εξαφάνιση του εγγονού της. Ο Θέμης προσεγγίζει τον Δαμαλά με μια δελεαστική πρόταση: Αν βρεθούν τα παιδιά, θα εγκαταλείψει για πάντα τη νύχτα. Η Ελισάβετ κι ο Πέτρος, όμως, βρίσκονται κάπου που κανείς δεν γνωρίζει με τον αδίστακτο απαγωγέα να τους σημαδεύει με το όπλο του.