Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τρίτης (22/2) την Κατερίνα Στικούδη, η οποία έκανε μια «Grande» και άκρως εντυπωσιακή είσοδο, χορεύοντας με τα κορίτσια της και «απογειώνοντας» το στούντιο.

Η πολυτάλαντη Κατερίνα μίλησε για τον ερχομό του μωρού της και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή και την «κοσμοθεωρία» της. Επίσης, εξήγησε γιατί νιώθει χαρούμενη που μοιάζει στον πατέρα του, Βαγγέλη Σερίφη, αλλά και πόσο «καρμικό» ήταν το όνομα που θα δώσουν στον μικρό τους. Είναι στα άμεσα σχέδιά τους η απόκτηση και δεύτερου παιδιού;

«Δεν πίστευα ποτέ ότι δεν θα κοιμάμαι και θα ξενυχτάω και δεν θα σκέφτομαι την κούραση. Με ρωτάνε όλοι αν κοιμάμαι και πάνε όλα αυτά σε δεύτερο χρόνο. Σκέφτεσαι πότε θα τον δεις και θα τον πιάσεις αγκαλιά. Με το που τον βλέπω φεύγει οποιαδήποτε σκέψη.

Ήλπιζα ότι θα μοιάζει στον άνδρα μου είναι ένας πανέμορφος μπέμπης. Ο Βαγγέλης είναι εξαιρετικός πατέρας συνεχίζουμε να είμαστε δημιουργικοί και να κάνουμε πράγματα. Όταν υπάρχει επικοινωνία σε ένα σπίτι οποιαδήποτε δυσκολία ξεπερνιέται.

Και το όνομα αυτού: «Θα το ονομάσουμε Βύρωνα, το όνομα του πεθερού μου και το αγαπημένο δικό μου όνομα, είμαστε όλοι ικανοποιημένοι», παραδέχτηκε η Κατερίνα Στικούδη για το όνομα που θα δώσει στον γιο της.

Για τον σύζυγό της τόνισε: «Είναι εξαιρετικός πατέρας, πολύ καλός και το θέμα είναι ότι συνεχίζουμε να είμαστε δημιουργικοί, συνεχίζουμε να κάνουμε πράγματα. Όταν υπάρχει μέσα σε ένα σπίτι σωστή επικοινωνία, ακόμα και ο ερχομός ενός παιδιού που αλλάζει τα πάντα, οι γονείς ξεπερνούν οποιαδήποτε δυσκολία και απολαμβάνουν τις χαρές», είπε για τη σχέση τη με τον σύζυγό της.

Οι σκέψεις για δεύτερο παιδί: «Μου λέει να πάμε για δεύτερο παιδί αλλά εγώ του λέω ας το απολαύσουμε το πρώτο, να το χαρούμε και θα δούμε μετά. Δεν είμαι αρνητική βέβαια. Θέλω ότι μωράκι έρχεται να έρχεται γερό και δυνατό», δήλωσε η Κατερίνα Στικούδη.

Η Κατερίνα Στικούδη μιλώντας για τη γέννηση του γιου της, αποκάλυψε: «Είχα καλή εγκυμοσύνη, αλλά ο τοκετός μου δεν ήταν εύκολη διαδικασία. Ήμουν πάρα πολύ συγκεντρωμένη, γέννησα φυσιολογικά και είχα καλή ομάδα με τον γιατρό μου.

Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί με στήριξαν, ήταν δύσκολος ο τοκετός, αλλά επειδή είμαι μαχήτρια δεν το έβαλα κάτω. Ήταν και ο σύζυγος μέσα», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πώς ήταν η εμπειρία της ως εγκυμονούσα συμπαρουσιάστρια στο «J2US»;

«Ζούσα τέτοια χαρά που δεν μπορούσα να ασχοληθώ με κανένα αρνητικό σχόλιο. Υπήρξε κόσμος που δεν του άρεσε αλλά και κόσμος που το στήριξε. Επειδή κάνουμε αυτή τη δουλειά που έχει να κάνει με την προβολή έχει διαφορά από μία γυναίκα που επέστρεψε στο γραφείο;

Γύρισα, επέστρεψα, ήμουν καλά, ούτε θα απολογηθώ αν έλειπα 4-5 ώρες ούτε θα κάτσω να δείξω πόσες ώρες είμαι πάνω από το παιδάκι μου. Δεν κάνω πράγματα για να αποδείξω κάτι» τόνισε για μία μερίδα του κοινού που την αποδοκίμασε για το γεγονός ότι 15 μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της επέστρεψε στο πόστο της.