Με αφορμή την συμμετοχή του στην παράσταση «Τα Δειλινά» στο πλευρό του Μιχάλη Ιατρόπουλου και του Νίκου Κουρκούλη, ο Δημήτρης Φραγκιόγλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Love It» το πρωί της Τετάρτης (02/02).

«Στην παράσταση “Τα Δειλινά” βλέπουμε μια ιστορία να διαδραματίζεται στην Πλάκα τη δεκαετία του ’60. Παρακολουθούμε τους ήρωες της ιστορίας στην καθημερινότητα τους, παρακολουθούμε τα όνειρα τους, τους ανταγωνισμούς τους, τις φιλοδοξίες τους. Όλο αυτό είναι διανθισμένο με τραγούδια της δεκαετίας του ’60. Ο Νίκος Κουρκούλης και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είναι αυθεντικοί, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Ο Μιχάλης με έναν πιο πληθωρικό τρόπο» είπε αρχικά ο Δημήτρης Φραγκιόγλου.

Δημήτρης Φραγκιόγλου: Ο ρόλος του «Χλαπάτσα» είναι ευχή και κατάρα 

Για το ρόλο του «Χλαπάτσα» στην σειρά του Ant1 «Της Ελλάδος τα παιδιά» με τον οποίο συστήθηκε στο ευρύ κοινό, ο Δημήτρης Φραγκιόγλου είπε: «Ο ρόλος του Χλαπάτσα είναι ευχή και κατάρα. Τον έχω αφήσει πίσω και συμπεριφέρομαι λες και είναι ένας μακρινός συγγενής μου που μαθαίνω νέα του. Αυτός ο ρόλος έφερε περιορισμούς στην πορεία μου στο θέατρο στον τρόπο που με έβλεπαν και με αντιμετώπιζαν και να μου εμπιστευτούν κάτι άλλο. Έχω βιώσει πολλές απορρίψεις στα επαγγελματικά μου, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού».

Το σχόλιο για το κίνημα #metoo

Για το κίνημα metoo, ο Δημήτρης Φραγκιόγλου σχολίασε πως: «Χαίρομαι που κάποιοι άνθρωποι βρήκαν το θάρρος και βγήκαν και μίλησαν. Θα λυθούν πολλά πράγματα που ήταν σαν ένα κακό σπυρί που έσπασε στο χώρο».