Πολύ «ψωμί» δίνει φέτος το Survivor 5 από τις πρώτες ημέρες προβολής του. Και αφού χύθηκε μελάνι για τους πρώτους καβγάδες του νησιού – με τελευταίο ανάμεσα στον Θανάση Μπέλλο και τη Σοφιάνα για μια καρύδα – ήρθε στο επεισόδιο της Τετάρτης (29/12) η ώρα και για το πρώτο φλερτ στις ομάδες!

Το «λαγωνικό» Βαλάντης συνέλαβε τον «στρακαστρούκα» – κατά κόσμον Κατσαούνη – να φλερτάρει τη Μυριέλλα κι έτσι όταν κάποιοι από τους Διάσημους την «έκραξαν» που κρατά σχέσεις με τους αντιπάλους βρήκε ευκαιρία να πετάξει τη βόμβα του.

«Όταν φεύγαμε από το συμβούλιο είδα μια περίεργη κίνηση από την πλευρά του στρακαστρούκα που της είπε ότι τη θέλει στην ομάδα του» είπε στο κιου αλλά μοιράστηκε και με την Αθηνά το κουτσομπολιό του. «Δεν γίνεται να έρχεσαι και να μου λες ο “στρακαστρούκας” με γουστάρει!».

Με αυτά και με εκείνα πήγε και ζήτησε εξηγήσεις κατά πρόσωπο από τη Μυριέλλα που του ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να επηρεαστεί από τον Κατσαούνη και ότι έχει μάλιστα και αγόρι πίσω στην Ελλάδα.

Στο στόχαστρο η Μυριέλλα Κουρεντή

Οι Διάσημοι λοιπόν… έκραξαν την Μυριέλλα Κουρεντή. Ο λόγος ήταν επειδή έχει επαφές με τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Η ηθοποιός αρχικά τα έχασε από την επίθεση και στην συνέχεια προσπάθησε να αντικρούσει τα βέλη: «Δεν είναι στρατηγική. Τους μιλώ ανθρώπινα και τους λέω γεια. Οπότε τι συζήτηση; Επειδή ρώτησα την Πελαγία αν είναι καλά και για τον τραυματισμό της; Σίγουρα ενοχλήθηκαν τα παιδιά που κάνουν πιο ανταγωνιστικά και σκληρά αθλήματα έξω, όπως η Αθηνά κι ο Γιωρίκας»

Μάλιστα, μόλις η Μυριέλλα ανέφερε πως της κάνουν επίθεση, οι υπόλοιποι αντέδρασαν.

Το peeling του Βαλάντη στην Ευρυδίκη

Αφού τώρα οι Διάσημοι δεν κέρδισαν το έπαθλο φαγητού ο Βαλάντης είπε να παρέχει υπηρεσίες αισθητικής στους συμπαίκτες του για να χορτάσουν από… ομορφιά.

Έστησε λοιπόν τον Γιωρίκα και την Ευρυδίκη και τους έκανε πίλινγκ με άμμο.

Τους έτριψε και τους ξαναέτριψε με μία ιδιαίτερη έμφαση στους μηρούς της Ευρυδίκης που κάποια στιγμή απόκαμε κι η ιδια και του είπε «Μην πηγαίνεις πολύ εδώ, πιο κάτω θα παρεξηγηθεί ο άντρας μου».

«Να σου πω αισθητικός είμαι τι θα κάνω;» της είπε εκείνος με απορία.

Οι τουιτεράδες, όμως, καθόλου δεν ενθουσιάστηκαν με τα αθώα του τριψίματα κι άρχισαν χωρίς περιστροφές το κράξιμο για τον «γύπα» του Survivor.

Αυτοί κέρδισαν στον πρώτο αγώνα επάθλου

Και μιας και αναφέρθηκε παραπάνω, στο επεισόδιο της Τετάρτης (29/12) είχαμε και το πρώτο αγώνισμα με έπαθλο φαγητό. Για λάδι και αλεύρι πάλεψαν λοιπόν οι Μαχητές και οι Διάσημοι.

Μάλιστα, αν οι Μαχητές κέρδιζαν θα έπαιρναν και τη φωτιά, κάτι που οι Διάσημοι είχαν κερδίσει στον πρώτο αγώνα.

«Μέχρι πρότινος τα δίναμε εξ΄αρχής στις ομάδες εσείς όμως πρέπει να αγωνιστείτε για να τα κατακτήσετε. Η ομάδα που θα κερδίσει θα πάρει αλεύρι και λάδι», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες και των δύο ομάδων πριν εκείνοι ξεκινήσουν τον αγώνα.

Όλοι ρίχτηκαν στη μάχη και στο τέλος κατάφεραν να κερδίσουν οι Μαχητές. Όταν άκουσαν ότι παίρνουν το λάδι, το αλεύρι και τη φωτιά πανηγύρισαν έξαλλα! Και ήταν φυσικό!

Στο τέλος του επεισοδίου είχαμε το συμβούλιο και τον πρώτο παίκτη που έφυγε από το νησί. Το τηλεοπτικό κοινό έδωσε «δικαίωση» στην ψηφοφορία και μια έκπληξη περίμενε άπαντες στην αποχώρηση.