Στο live του Big Brother 2 της Παρασκευής (26/11) η Ευδοκία, ο Νίκος, η Άννα και η Ανχελίτα ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση από την έξοδο από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Όταν ο παρουσιαστής Γρηγόρης Γκουντάρας ανακοίνωσε ποια παίκτρια αποχωρεί, ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα άρχισαν να κλαίνε καθώς η τελευταία και η Άννα ήταν οι δύο παίκτριες που είχαν μείνει στο τέλος.

Η Άννα ήταν αυτή που αποχώρησε, η οποία σχολίασε πως ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει καθώς έτσι δεν θα χωριστεί και το ζευγάρι.

Οι χρήστες στο Twitter στο άκουσμα ότι ήταν η Άννα η παίκτρια που θα αποχωρούσε… πέταξαν από τη χαρά τους.

Στο live του Big Brother σχολιάστηκε και το τετ-α-τετ του Νίκου και της Ευδοκίας.

Οι παρουσιαστές είπαν στο «φρέσκο» ζευγάρι του ριάλιτι ότι περίμεναν nα δούνε κάτι περισσότερο από την τρυφερή αγκαλιά, με τον Γκουντάρα να επισημαίνει ότι επειδή είναι άγουρη η σχέση τους ακόμα για αυτό δεν είναι τόσο εκδηλωτικοί.

Ο Νίκος, μάλιστα, ρωτήθηκε κάποια στιγμή για την Ευδοκία και βρισκόταν σε μια άκρως αποκαλυπτική διάθεση μιας και είπε δημόσια πως είναι πολύ ευτυχισμένος με την Ευδοκία, πως του αρέσει πολύ, πως νιώθει πολύ τυχερός που την έχει και πως δεν ξέρει τι θα κάνει άμα τυχόν αποχωρήσει.

«Λύγισε» η Ανχελίτα: «Είναι άδειο το δωμάτιο. Empty. Δεν αισθάνομαι καλά»

Η Ανχελίτα πήγε νωρίτερα στο δωμάτιο επικοινωνίας και η πρώην παίκτρια του Big Brother 2, Σύλια Καραμολέγκου, την ρώτησε «πώς είναι το δωμάτιο που είναι άδειο».

Εκεί η παίκτρια «έσπασε»: «Είναι άδειο το δωμάτιο. Empty. Δεν αισθάνομαι καλά. Κάθε φορά λέω ότι θα το συνηθίσω, ότι είναι παιχνίδι, θα περάσει, αλλά έχει μείνει άδειο και κάθε φορά φεύγει ένας από την παρέα μας. Κάθε φορά είναι όλο και πιο δύσκολο ενώ περιμέναμε να είναι όλο και πιο εύκολο», είπε μεταξύ άλλων η Ανχελίτα και συνέχισε:

«Το κάθε κρεβάτι του δωματίου είναι ξεχωριστής συναισθηματικής αξίας για εμάς γιατί σε κάθε κρεβάτι έχει κοιμηθεί για κάποιο προσωπικό διάστημα κάποιος φίλος μας. Ας μείνει άδειο, δεν θα ΄θελα να δω κάποιον άλλο».