Με τον Γιώργο Παπαδάκη ασχολήθηκαν οι Ράδιο Αρβύλα το βράδυ της Τρίτης. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του Ant1 και η εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα» η οποία είναι η μακροβιότερη της ελληνικής τηλεόρασης, μπήκαν στο στόχαστρο των Ράδιο Αρβύλα εξαιτίας ενός ρεπορτάζ το οποίο είχε μεταδοθεί.

Το θέμα το οποίο είχε μεταδώσει ο Γιώργος Παπαδάκης αφορούσε σε ένα ζώο το οποίο ήταν σε νάρκη στη Σιβηρία για 24.000 χρόνια. «Και τι μου ήρθε στο μυαλό; Να πέσω εγώ σε χειμερία νάρκη και να εμφανιστώ μετά από 24.000 χρόνια και να πουν “τι είναι αυτό ρε; Πάλι αυτόν θα φάμε στη μάπα;”» είπε στον «αέρα» της εκπομπής του ο Γιώργος Παπαδάκης.

Αφού προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα στο «Ράδιο Αρβύλα» ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε: «Το φαντάζεστε; Να τον παγώσουν και να τον ξυπνήσουν μετά από 24.000 χρόνια. Εμείς, ξέρετε, ότι αυτά τα πράγματα μας ερεθίζουν και το φανταστήκαμε!».

Και έτσι, με τη βοήθεια της τεχνολογίας του βαν, ο Αντώνης Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα έβαλαν τον Γιώργο Παπαδάκη στην κατάψυξη και πρόβαλλαν το αντίστοιχο… βίντεο από το μέλλον προσφέροντας γέλιο στους τηλεθεατές.