Μια ξεχωριστή διεκδίκηση παίκτη είχαν στο The Voice του Σαββάτου η Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης. Και αυτό καθώς οι δυο καλλιτέχνες και coaches του τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ πάτησαν το… κουμπί και γύρισαν τις καρέκλες στο άκουσμα της ερμηνείας του Άρη Κολοβού.

Ο νεαρός διαγωνιζόμενος επέλεξε να πει το κομμάτι «Remember me» κερδίζοντας την προσοχή τόσο της Έλενας Παπαρίζου και όσο και του Πάνου Μουζουράκη. Μέχρι που ήρθε η ώρα της απόφασης.

Εκεί, ο Άρης Κολοβός θέλησε να αποκαλύψει με ποιον αποφάσισε να συνεχίσει στο The Voice με ένα κομμάτι της Έλενας Παπαρίζου. Κάτι που φυσικά ο έτερος coach του The Voice, Πάνος Μουζουράκης φάνηκε να μην παίρνει τόσο εύκολα και να… προσπαθεί να «ψήσει» τον διαγωνιζόμενο ακόμα και ενώ αποχωρούσε από το πλατό.

Τότε, η Έλενα Παπαρίζου πλησίασε την κάμερα και αναφώνησε: «Θα τρελαθώ! Ποτέ δεν ξέρω τι γίνεται εδώ πέρα στο The Voice. Και το πιο απρόοπτο πάντα βέβαια, κυρίες και κύριοι, είναι ο Πάνος Μουζουράκης».

«Από που τα βγάζει; Αναρωτιέμαι! Έχω ρωτήσει πολλές φορές από ποια πηγή πίνει νερό. Μήπως πάω και γω» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια στην κάμερα του The Voice.