Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τους παίκτες που θα είναι αυτή την εβδομάδα υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Βig Brother 2 έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης στο σπίτι, με την Ευδοκία Τσαγκλή να… «ερευνά» την υπόθεση.

«Για μένα, όπως ήταν την πρώτη φορά, έτσι είναι και τώρα, ένα σοκ. Έχω καταλάβει ότι έτσι σκέφτονται και έτσι πράττουν, οπότε επειδή επιβεβαιώθηκε αυτό το πράγμα, είναι πολύ κρίμα. Δεν απογοητεύομαι» είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Το περίμενα κι έβλεπα και για εσένα που δημιουργούνταν η ατμόσφαιρα. Πως προετοιμάστηκε με την καθαριότητα και τους εξαναγκασμούς. Τρίτη φορά είμαι υποψήφια και το καταλαβαίνω. Νόμιζα έτσι έστω ότι θα έβλεπα ένα επίπεδο, κάτι τέλος πάντων αλλά τελικά, κανένα επίπεδο. Οργανωμένο έγκλημα. Για εμένα όμως το περίμενα και την έβλεπα την προετοιμασία για εσένα εδώ και λίγες μέρες αλλά δεν το πίστευα. Απλά έβλεπα την προετοιμασία».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.