Η ζέστη και οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στον Άγιο Δομίνικο, επηρέασαν τους παίκτες του Survivor και έτσι το βράδυ της Τρίτης, έβγαλαν τα ρούχα τους και έμειναν τσίτσιδοι.

Τα πλάνα αυτά σχολιάστηκαν ιδιαίτερα στις πρωινές εκπομπές αλλά και στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Καλό μεσημεράκι».

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τα όσα προβλήθηκαν και απάντησε στο reality επιβίωσης με ένα άλλο reality, αυτό του Star Channel.

«Γυμνοί στο νησί, γυμνοί στην ακαδημία κι αυτοί, έτοιμοι να βγάλουν γκιώνη στην κάμερα. Ενημερώνω ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος να βγεις στην κάμερα», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και έπαιξε τα λόγια του Παύλου Χάππιλου από το MasterChef.

«Το Star έπρεπε να τελειώσει το MasterChef μετά από τον Παύλο, εμείς από την άλλη δείχναμε το αυτό της τέτοιας. Τα αυτονόητα είπε ο Παύλος. Τα είπε πολύ καλά και μπράβο του που ήταν και ντυμένος».

Ο Νίκος Μουτσινάς στην συνέχεια, πρόσθεσε επίσης: «Ας έχουμε λίγο στο μυαλό μας ότι και οι γονείς μας είχαν κάποιους άλλους γονείς και κάποιους άλλους. Και η κάθε οικογένεια τι κάνει; Πάει να κάνει copy την προηγούμενη, δεν καταλαβαίνουν κάποια πράγματα. Όλοι οι υπόλοιποι, από κάποια ηλικία και κάτω, μπορούμε να χαλαρώσουμε γιατί έτσι θα αλλάξει. Διαφορετικά θα τα λέει ένας άνθρωπος. Τα είπε πολύ καλά, μπράβο στο αγόρι».