Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε σήμερα η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega Ράνια Τζίμα και αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων, στη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, το παιδί τους, αλλά και το πώς έφτασαν κάποια στιγμή στο χωρισμό.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Κώστα Τσουρό για την εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» η Ράνια Τζίμα μίλησε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη όταν έκλεισε το Mega και εκείνος παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Bρεθήκαμε κάποια στιγμή στο κενό χωρίς κανέναν μισθό στο σπίτι. Συνέπεσε όλο αυτό και με τον ερχομό του παιδιού. Η μικρή είναι κλώνος του Γαβριήλ. Και ο Γαβριήλ βγαίνει πολύ καλός και σε κορίτσι. Είναι πολύ όμορφη. Αν μας δεις μαζί δε θα καταλάβεις ότι έχουμε συγγένεια με την κόρη μου. Είναι σαν ένα πείραμα: ‘Πώς κάνετε ένα παιδί μόνος σας’».

Σε ερώτηση εάν ο σύζυγός της είναι χαζομπαμπάς, απάντησε: «Ο Γαβριήλ είναι πιο αυστηρός από μένα. Αυτός βάζει τα όρια στην Ελένη».

Ερωτηθείσα για την γνωριμία τους, η Ράνια Τζίμα αποκάλυψε: «Γνωριστήκαμε σε μια εκπομπή του Mega. Δεν ήθελα να έρθει καλεσμένος στην εκπομπή, δεν έβρισκα τι θα συζητήσω μαζί του. Ήμουν πάρα πολύ ξινή όταν ήρθε, απαίσια, φρικτή όταν ήρθε… Δηλαδή, ο άνθρωπος είναι πολύ καλόβολος και θετικός,. Πρέπει να με κοιτούσε και να έλεγε: ‘Αυτή τι είναι τώρα; Τι έχει; Έχει κάτι μαζί μου; Κάποια στιγμή μετά από 3-4 μήνες που ανταλλάσσαμε κάποια μηνύματα, βγήκαμε για ένα ποτό. Κράτησε 6 ώρες. Και καταλάβαμε ότι μάλλον είχαμε πολλά να πούμε. Έτσι εξελίχθηκε και μετά έγιναν γρήγορα τα πράγματα. Δηλαδή στον ενάμιση χρόνο, περίπου που ήμασταν μαζί, έμεινα έγκυος».

Και συνεχίζει: «Όταν ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος, ήμασταν μαζί. Δεν ήταν καθόλου ωραία. Μπορεί να ήταν και τρία 24ωρα που δεν είχα καμία επικοινωνία μαζί του. Δεν προλάβαινε να πάρει ούτε τηλέφωνο…Εγώ δεν ήξερα πώς να το μεταφράσω, έλεγα δε δικαιολογείται. Ένα τηλέφωνο, ένα σήμα ζωής. Θυμάμαι το πρώτο καλοκαίρι που περίμενα να πάμε μερικές μέρες διακοπές μαζί, μου λέει ‘θα πάω με τους φίλους μου’. Είπα εντάξει, είναι εντελώς φεύγα. Αλλά εγώ μόνο με έναν τέτοιο τύπο θα κατέληγα».

Υπήρξε μάλιστα, η στιγμή που του είπε να χωρίσουν: «Το βράδυ που μου είπε να είμαι ψύχραιμη, γιατί θα τον ανακοινώσουν για κυβερνητικό εκπρόσωπο, του είπα “γεια σου, χάρηκα πολύ για τη γνωριμία”. Του είπα να χωρίσουμε, δεν το σκέφτηκα μόνο. Του το είπα πως υπάρχει θέμα. Είναι δύσκολη η κατάσταση. Ο ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο άλλος στο πολιτικό ρεπορτάζ της αντιπολίτευσης που ήταν τότε η Νέα Δημοκρατία.. Έγιναν προσπάθειες για να χάσω τη δουλειά μου εκείνη την περίοδο» είπε η Ράνια Τζίμα.

Μιλώντας για την μετακόμισή της στην Αθήνα από την Θεσσαλονίκη, αποκάλυψε πως το έκανε, μετά τον θάνατο δικών της ανθρώπων. Όπως είπε:

«Πέθανε η μητέρα μου, σκοτώθηκε μία από τις καλύτερές μου φίλες σε ένα φρικτό τροχαίο στην Κρήτη με απόσταση λίγων μηνών και χώρισα και από μία μεγάλη σχέση. Είχε μαζευτεί πολύ απώλεια και έτσι είπα να φύγω από τη Θεσσαλονίκη και να έρθω στην Αθήνα για να αλλάξει όλο αυτό» είπε η Ράνια Τζίμα και πρόσθεσε:

«Η μητέρα μου έφυγε αιφνίδια από πνευμονική εμβολή. Θυμάμαι και την ημέρα. Ήμουν στα δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη και ακριβώς απέναντι υπήρχε ένα ξενοδοχείο, το οποίο στο λόμπι πηγαίναμε για να γράψουμε κάτι. Έγραφα το ζωντανό μου για το μεσημεριανό δελτίο και με έπαιρνε ο πατέρας μου ακατάπαυστα και δεν το σήκωνα. Το σήκωσα το δέκατη φορά και του λέω ‘αμάν τι θέλεις επιτέλους, δουλεύω δεν το καταλαβαίνεις;’ Και μου λέει ‘Πέθανε η μητέρα σου’. Έχω προσπαθήσει εκατομμύρια φορές να θυμηθώ ποιος με πήγε στο σπίτι, δεν το θυμάμαι. Η επόμενη σκηνή που θυμάμαι είναι η πλάτη του γιατρού ιδρωμένη, ο οποίος προσπαθούσε πολύ ώρα να την επαναφέρει. Ήταν πολύ νέα γυναίκα, ήταν 52 ετών».