Στο «Μπλε δωμάτιο» του «Big Brother» κάλεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, λίγο πριν την έναρξη του επεισοδίου, τις πρώην πλέον φίλες του σπιτιού, Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Ραμόνα Ραμοροσάνου οι οποίες πρωταγωνίστησαν σε έναν μεγάλο καυγά την εβδομάδα που μας πέρασε.

Ο λόγος που οι δυο πρώην κολλητές ήρθαν σε σύγκρουση είναι ότι η Ραμόνα Ραμοροσάνου πήρε την απόφαση να «ενημερώσει» τον Θέμη Κανέλλο για ορισμένα πράγματα τα οποία είχε πει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη για εκείνη.

«Όσες φορές έχουμε κάτσε με την Άννα Μαρία μου έχει πει τη γνώμη της. Κάποιες φορές συμφωνήσαμε κάποιες όχι. Ήταν η γνώμη της. Από εκεί και πέρα εγώ δεν την κόβω. Είναι η γνώμη της. Έχω καταλάβει ότι από τη μια σου λέει είμαστε φίλες και από την άλλη σε μηδενίζει. Την έχω στηρίξει. Και πολλά άλλα. Έχω βγει μπροστά γι’αυτήν. Κάθε φορά όταν τσακώνεται θέλει να έχει ουρίτσα από πίσω της» ανέφερε στον Ανδρέα Μικρούτσικο η Ραμόνα Ραμοροσάνου στην αρχή της συζήτησης τους.

«Φαίνεται ότι το κράταγες και την κατάλληλη στιγμή το έριξες βόμβα για να τη διαλύσεις» σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Όταν λέει εσείς όλοι πουλιέστε για 100 χιλιάρικα εμένα με έχει προσβάλλει» επανέλαβε ξανά και ξανά η Ραμόνα.

«Εγώ Ραμόνα και σε κοιτάζω, πάντα ήμουν δίπλα σου» της είπε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με δάκρυα στα μάτια.

«Τι είμαστε εμείς που σε στηρίξαμε τόσες φορές;» ρώτησε φωναχτά η Ραμόνα Ραμοροσάνου.

«Φίδι είσαι» σχολίασε η Άννα Μαρία κοιτώντας την πρώην φίλη της.

«Μάζευα στοιχεία για όλους τους παίκτες» διευκρίνισε η Ραμόνα.

Η αντιπαράθεση ανάμεσα στις δυο πρώην φίλες συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, μέχρι που ο Ανδρέας Μικρούτσικος της «έκοψε» μέχρι την επόμενη ζωντανή σύνδεση με το σαλόνι του σπιτιού του «Big Brother».