Ένας από τους νέους ρόλους οι οποίοι εισέβαλαν στις «Άγριες Μέλισσες» και θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της ιστορίας της σειράς του Ant1 είναι αυτός του Μανώλη Γεραπετρίτη. Ο ηθοποιός υποδύεται τον πρόεδρο του δικαστηρίου στη δίκη της Ελένης για το φόνο του Σέργιου.

Ο Μανώλης Γεραπετρίτης το πρωί της Τρίτης, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στις εξελίξεις που έρχονται στις «Άγριες Μέλισσες» ενώ αποκάλυψε πως κατάγεται από ένα χωριό κοντά στο πραγματικό Διαφάνι.

«Το χωριό μου είναι κοντά στο Διαφάνι της Καρπάθου και ο μπαμπάς μου συμπωματικά υπηρέτησε, την εποχή που υποτίθεται ότι διαδραματίζεται η σειρά, εκεί, στο Διαφάνι Καρπάθου, το 1955-1960 οπότε έχω και συναισθηματικούς λόγους που είμαι στο σήριαλ.

Υποδύομαι τον πρόεδρο του Μεικτού Ορκωτού δικαστηρίου Λάρισας, είναι μια πολύ δύσκολη δίκη, με πολλές ανατροπές και με πολύ σασπένς μέσα στο δικαστήριο. Δικάζω την Ελένη, η οποία Ελένη παίρνει πάνω της αυτό που έκανε μαζί με τις αδερφές της.

Θα καταθέσουν σχεδόν όλοι οι κάτοικοι του Διαφανίου, οπότε εκεί στις καταθέσεις θα ειπωθούν πράγματα που δεν περιμένουμε στο δικαστήριο και οι ανατροπές θα είναι συνεχόμενες και πολύ δυνατές. Θα καταθέσουν κάποιοι που δεν ήταν στο πρόγραμμα των μαρτύρων και θα έρθουν από μόνοι τους να καταθέσουν και εκεί ανατρέπονται τα πάντα, βγαίνουν πολλές αλήθειες στη φόρα.

Κι εκεί στο δικαστήριο γίνεται μια αναταραχή και ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει εκείνη τη στιγμή. Η απόφαση του δικαστηρίου διαφέρει από αυτή του εισαγγελέα», είπε ο ηθοποιός Μανώλης Γεραπετρίτης.