Με νέα επεισόδια και γκεστ-έκπληξη όπως ο Στίβεν Χώκινγκ έρχεται στο STAR από την ερχόμενη Κυριακή στις 16.40 η αγαπημένη κωμική σειρά «The Big Bang Theory».

Όπως αναφέρει το tvzapping.gr στον 5ο κύκλο της σειράς, ο Λέοναρντ και Πρία εξακολουθούν να είναι ζευγάρι αλλά η σχέση τους συνεχίζεται αναγκαστικά εξ αποστάσεως. Η Πένι συνειδητοποιεί πως είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του αλλά εκείνος δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Ο Λέοναρντ, αν και έχει λύσει τις πιο δύσκολες εξισώσεις, δεν μπορεί να βρει διέξοδο σε αυτό το ερωτικό τρίγωνο…

Ο 5ος κύκλος είναι αμερικανικής παραγωγής 2011-2012 και θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια, ενώ έκλεισε το ίδιο καλά με τους προηγούμενους, με μέσο όρο 15.82 εκατομμύρια τηλεθεατές να έχουν παρακολουθήσει τα 24 επεισόδια του κύκλου.

Μάλιστα το 15ο επεισόδιο με τίτλο «The Friendship Contraction» ήταν το επεισόδιο με την υψηλότερη τηλεθέαση (συνολικά από τα επεισόδια και των 5 κύκλων) αφού το παρακολούθησαν περίπου 17 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Στον κύκλο αυτό και στο 20ο επεισόδιο γκεστ σταρ εμφάνιση κάνει ο Μίστερ Σποκ, εμβληματικός ήρωας του Σταρ Τρεκ, Λέοναρντ Νίμοϊ, αλλά η παραγωγή της σειράς «με υπερηφάνεια και τιμή» υπογραμμίζει ότι στο επεισόδιο 21 του 5ου κύκλου θα εμφανιστεί ο μαθηματικός και φυσικός, ο ερευνητής και καθηγητής του πανεπιστημίου του Κέμπριτζ, Δρ. Στίβεν Χόκινγκ, που από πολλούς έγκυρους επιστημονικούς κύκλους, θεωρείται το «κορυφαίο μυαλό» της εποχής. Ο Σέλντον, κατά κόσμο Τζιμ Πάρσονς, θα συναντήσει επιτέλους το ίνδαλμά του αφού πρώτα περάσει πολλές ταλαιπωρίες.