Έντονη φημολογία και μυστήριο επικρατεί τις τελευταίες μέρες γύρω από το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Το σίγουρο είναι πως το μοντέλο, την επόμενη χρονιά δεν θα βρίσκεται στο Star Channel.

Γράφει η Σοφία Πελεκάνου

Τις τελευταίες ώρες, μια ακόμα φήμη «φούντωσε» και αυτή τη φορά ανέφερε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει δώσει τα χέρια με τον Alpha και πως οι δυο πλευρές έχουν καταλήξει σε οριστική συμφωνία για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Το ραντεβού που φούντωσε τις φήμες

Τι συμβαίνει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και σε ποιο σταθμό θα πει το «ναι» τελικά; Πριν λίγες μέρες, οι φήμες είχαν «φουντώσει» ξανά, και τότε ήθελαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να έχει «κλείσει» με το ΣΚΑΪ. Τότε, το μόνο που είχε συμβεί, είναι πως το μοντέλο είχε περάσει τη πόρτα του σταθμού και είχε κάνει συζητήσεις για να ενταχθεί στο δυναμικό του. Συζητήσεις που είχαν «παγώσει» με την έλευση του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Το ίδιο, συνέβη και στην περίπτωση του Alpha σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όντως έχει περάσει την πόρτα του σταθμού και έχει κάνει ορισμένες συζητήσεις με τους υπευθύνους χωρίς όμως να έχουν καταλήξει μέχρι αυτή τη στιγμή στην τελική τους συμφωνία. Εξάλλου, ο Μάιος, είναι ο μήνας, που οι σταθμοί βρίσκονται σε αναζήτηση νέων προσώπων και τρόπων ανανέωσης του τηλεοπτικού τους προγράμματος για την επόμενη σεζόν.