Δύο σπουδαία ντέρμπι επιφυλάσσει η 9η αγωνιστική της Volley League, τα οποία θα μεταδοθούν από τα αθλητικά κανάλια της Nova.

Έτσι, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 16:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Οι «κιτρινόμαυροι» και οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι θέλουν τη νίκη για να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση, υπόσχονται συναρπαστικό θέαμα στους φίλους του βόλεϊ.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 21:30 η Παναχαϊκή θα επιδιώξει να πετύχει στο γήπεδο της, ακόμη μια σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ, με το «Δικέφαλο» του Βορρά να θέλει να φύγει αλώβητος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων έχει ως εξής:

Σάββατο 7/12 16:00: ΑΕΚ – Ολυμπιακός, Novasports 3, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη.

Σάββατο 7/12 21:30: Παναχαϊκή – ΠΑΟΚ, Novasports 1 Web TV του Novasports.gr και σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου.

Επίσης, οι φίλοι του βόλεϊ θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/vl-md9 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 9ης αγωνιστικής της Volley League.