«Ένας πραγματικά εμβληματικός συνδυασμός ηθοποιών, σεναριογράφου και σκηνοθέτη. «The Irishman» σε σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορσέζε». Με επίκεντρο το αξιόλογο καστ της ταινίας το Netflix κυκλοφόρησε διαφημιστικό σποτ για την πολυαναμενόμενη ταινία «The Irishman».

Η ταινία παραγωγής του συνδρομητικού διαδικτυακού καναλιού Netflix βασίζεται στο βιβλίο του Τσαρλς Μπραντ «Άκουσα ότι βάφεις σπίτια» (Ι Heard You Paint Houses) που κυκλοφόρησε το 2004.

Αφηγείται την αληθινή ιστορία του Φρανκ Σίραν, διαβόητου γκάνγκστερ και μέλους ενός από τα αμερικάνικα συνδικάτα στο οποίο ήταν επικεφαλής ο Τζίμι Χόφα και ο οποίος υποστήριξε ότι είναι ο άνθρωπος που τον σκότωσε.

Με τη φράση «Άκουσα ότι βάφεις σπίτια» τα μέλη των εγκληματικών οργανώσεων στη δική τους αργκό εννοούσαν «σκοτώνεις ανθρώπους».

Στο σποτ της ταινίας εμφανίζονται απλά τα ονόματα των Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο, Τζό Πέσι και Χάρβεϊ Καϊτέλ και ακούγεται ένας διάλογος μεταξύ των Αλ Πατσίνο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο, και γίνεται γνωστό ότι η ταινία θα βγει αυτό το φθινόπωρο.

Η ταινία, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, θα αρχίσει να προβάλλεται στις αίθουσες και στην πλατφόρμα streaming αργότερα φέτος και θα σηματοδοτήσει την επάνοδο του Πέσι, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφουν οι Σκορσέζε και Στιβ Ζέιλιαν.

«Μεγάλωσα βλέποντας αυτούς τους τύπους και έπειτα βρίσκομαι με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε μια σκηνή στο Copacabana», δήλωσε στο EW νωρίτερα φέτος ο Σεμπάστιαν Μανίσκαλκο, ο οποίος έχει επίσης ρόλο στην ταινία και «σκέφτηκα, μου συμβαίνει αυτό αληθινά;».

Δείτε το βίντεο: