Προτεραιότητα στην οικογένεια δίνει η Δούκισσα Νομικού, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη της. Η πολλά υποσχόμενη τηλεοπτική παρουσία μίλησε για τον έρωτα, για την οικογένεια αλλά και για την καριέρα της όπως και τα πρώτα βήματα που έκανε στον «Όμορφο κόσμο το πρωί».

«Έχουν περάσει μόνο δύο χρόνια, αλλά νιώθω πως έχουν περάσει περισσότερα» είπε η ίδια και συνέχισε: «Μέσα σε δύο χρόνια έμαθα πολλά, έφαγα μερικά χαστούκια που με ταρακούνησαν λίγο. Ωρίμασα απότομα, έκανα πολλά που με έκαναν και εμένα να αλλάξω, να ωριμάσω, να ξέρω τι θέλω και να ξέρω να απολαμβάνω το κάθετί που κάνω. Μια χαρά ήταν εκείνη η περίοδος, απλώς τώρα είναι καλύτερα. Γιατί είμαι εγώ καλύτερα».

Σε ό,τι αφορά την επιστροφή της στο LifeStyle, η παρουσιάστρια είπε: «Είπα το ναι γιατί είναι για μένα πρόκληση. Ξεκίνησα από αυτή την εκπομπή πριν από τρία χρόνια και τώρα ουσιαστικά “ανταγωνίζομαι” τον ίδιο μου τον εαυτό, έχοντας μεγαλύτερη εμπειρία και ωριμότητα, ώστε να συμβάλω και στο δημιουργικό κομμάτι της εκπομπής».

Σε ό,τι αφορά το σεξ απίλ της, η ίδια αποκάλυψε: «Την πιο σέξι και θηλυκή πλευρά μου την ανακαλύπτω τελευταία. Σε γενικές γραμμές πάντως, και κοριτσάκι αισθάνομαι και γυναίκα και σέξι και νοικοκυρά και μανούλα. Αισθάνομαι τα πάντα και ανάλογα ποιον έχω απέναντί μου, μεταμορφώνομαι».

Όσο για το δίλημμα «καριέρα ή οικογένεια» που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες, η Δούκισσα τόνισε στην συνέντευξη που έδωσε στο ΤV Έθνος: «Παλιότερα έλεγα τελείως αυθόρμητα πως θα τα παρατούσα όλα αμέσως για έναν μεγάλο έρωτα. Τώρα δεν θα πω αυτό ακριβώς, γιατί αφενός δεν έχω την πολυτέλεια να μην δουλεύω και αφετέρου αγαπάω τη δουλειά μου πολύ, μου αρέσει να δουλεύω, να είμαι αυτόνομη, έτσι έχω μάθει από μικρή. Από εκεί και πέρα, σίγουρα θα έβαζα ως προτεραιότητα την οικογένεια και σε καμία περίπτωση δεν θα τη θυσίαζα στον βωμό της καριέρας. Δεν είμαι γυναίκα – καριερίστα».