Τα χέρια με τον διευθυντή προγράμματος του καναλιού Πέτρο Μπούτο για τη συνέχιση της συνεργασίας τους για ακόμη έναν χρόνο έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Το συμβόλαιο ανανέωσης που θα υπογραφεί, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, τις επόμενες μέρες ακυρώνει οριστικά τα σενάρια για μεταγραφή ή έξοδο του παρουσιαστή από το -κατά δήλωσή του- «σπίτι του».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η συνέχιση της συνεργασίας του Γρηγόρη με το MEGA αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από το κανάλι την εβδομάδα που ξεκινά, χωρίς φυσικά να γίνονται γνωστές οι λεπτομέρειες της παραμονής του και οι νέοι όροι του συμβολαίου του.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, αυτό που δεν έχει ακόμη βρεθεί είναι η εκπομπή ή το σόου που θα παρουσιάζει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ο σταρ του MEGA. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα είναι πρωινό. Τα concepts που έχουν μέχρι σήμερα συζητηθεί τόσο στο κανάλι όσο και από τον Γρηγόρη ανήκουν στη βραδινή ή την απογευματινή ζώνη.

Και αυτά είναι το γνωστό πλέον σόου με ταξίδια ανά την Ελλάδα και ένα νέο τηλεπαιχνίδι που έγινε μεγάλη επιτυχία στη διεθνή τηλεοπτική αγορά και τα δικαιώματα προβολής του οποίου στην Ελλάδα έχει εξασφαλίσει το MEGA.