Πρεμιέρα σήμερα για την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και την Ελεωνόρα Μελέτη, η οποία καλωσόρισε τους τηλεθεατές του τηλεοπτικού σταθμού με την παρέα της. Φανερά μουδιασμένη από τη δυσάρεστη επικαιρότητα με τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, η Ελεονώρα Μελέτη καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό διαφορετικά. «Καλή σας ημέρα και καλώς ήρθατε. Είμαστε κοντά σας σε αυτή την πρώτη εκπομπή της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας θέλαμε να ξεκινήσουμε και να σας πούμε μία ευχάριστη, μεγάλη, ζεστή καλημέρα γεμάτη χαρά και αισιοδοξία και να σας μεταφέρουμε και λίγο από τον αέρα ανανέωσης που έχουμε εδώ στην τηλεοπτική πρόταση που έχουμε να σας κάνουμε για αυτή τη σεζόν. Δυστυχώς όμως η επικαιρότητα των τελευταίων μηνών μας υποχρεώνει να είμαστε πιο συγκρατημένοι από ό,τι θα θέλαμε.

Σε ένα μόνο πράγμα δεν είμαστε συγκρατημένοι. Στην επιθυμία να θέλουμε να ξεκινάμε μαζί σας την ημέρα μας και να βλέπουμε με ψυχραιμία όλα αυτά τα οποία καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ως πολίτες αυτής της χώρας που δυστυχώς έχει δοκιμαστεί αρκετά όλους αυτούς τους μήνες».

Στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη «σύστησε» στους τηλεθεατές τη νέα της ομάδα στο Mega Καλημέρα.

Η ομάδα που πλαισιώνει την Ελεονώρα Μελέτη αποτελείται από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, την Αφροδίτη Γραμμέλη, τη Νανά Παλαιτσάκη, τη Φλορίντα Πετρουτσέλι και τον Θανάση Πάτρα.

«Ελπίζουμε σε πιο όμορφες και αισιόδοξες στιγμές»

«Χαίρομαι πάρα πολύ που θα έχω αυτή την παρέα να ξεκινάμε μαζί την ημέρα μας και να βλέπουμε όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν. Και θέλουμε να πιστεύουμε ότι στην πορεία θα έχουμε και πολύ πιο όμορφες και αισιόδοξες στιγμές», σημείωσε η Ελεονώρα Μελέτη.