Διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ρόμπι Γουίλιαμς και ορισμένους γείτονες του στο Λονδίνο, καθώς τον εμποδίζουν να κόβει συνέχεια δέντρα στην πανάκριβη έπαυλη που διατηρεί, αξίας 17 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με την The Sun, ο τραγουδιστής ήδη έχει αφαιρέσει αρκετά και τώρα θέλει να κόψει ακόμη ένα και μάλιστα να το αφαιρέσει τελείως, ώστε να μην ξαναφυτρώσει.

Πρόκειται για μια ώριμη ψευδοακακία, ύψους περίπου 20 μέτρων με διάμετρο κορμού 90 εκατοστά. Έκθεση που κατέθεσαν οι δικηγόροι τους στις αρμόδιες υπηρεσίες επισημαίνει σημάδια αποσύνθεσης και δομικής αστάθειας, υποδεικνύοντας τον επικίνδυνο χαρακτήρα του δέντρου. Έτσι, συνιστά την πλήρη αφαίρεση, με επεξεργασία του εναπομείναντος πρέμνου με ισχυρό ζιζανιοκτόνο για την αποτροπή της αναβλάστησης.

Ωστόσο, ένας γείτονας του έστειλε επιστολή στο δημοτικό συμβούλιο, όπου ανέφερε: «Γεια σας, επιθυμώ να εκφράσω πολύ έντονες αντιρρήσεις για την αίτηση αυτή. Ο κύριος Γουίλιαμς έχει ήδη λάβει άδεια να κόψει αρκετά δέντρα στην ιδιοκτησία του και τώρα φαίνεται ότι ένα ακόμη δέντρο είναι πιθανό να πέσει θύμα των επιθυμιών του. Πόσα ακόμη σκοπεύει να εξαλείψει από την ιδιοκτησία του; Τα δέντρα είναι φίλοι μας, όχι εχθροί μας. Πρέπει να τα αγαπάμε και να αποφεύγουμε να τα χτυπάμε με τσεκούρι».