Πυρά δέχτηκε ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μετά από μια φωτογραφία του από τη χθεσινή μεγάλη πορεία της Αθήνας για τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, που κάνει από χτες το γύρο του διαδικτύου, ο Σπύρος Μπιμπίλας φαίνεται χαμογελαστός παρέα με άλλους εκπροσώπους του ελληνικού καλλιτεχνικού χώρου.

Τα χαμόγελα των καλλιτεχνών φαίνεται πως ενόχλησαν κάποιους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν πως πρόκειται για «ασέβεια» στα θύματα των Τεμπών.

Με σημερινή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν δίστασε να απαντήσει σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια που έλαβε, αναφέροντας:

Σήμερα που φαινεται ποσο τρόμαξαν οι πραγματικοί υπεύθυνοι της τραγωδίας των Τεμπων προσπαθούν με κιτρινισμό έντυπα κ…

Posted by Σπύρος Μπιμπίλας on Wednesday, March 8, 2023

«Σήμερα, που φαίνεται πόσο τρόμαξαν οι πραγματικοί υπεύθυνοι της τραγωδίας των Τεμπών, προσπαθούν με κιτρινισμό, έντυπα κ διάφοροι εκ δεξιάς προερχόμενοι μέσα στα sosial midia, να αμαυρώσουν την τεράστια συμμετοχή μας στην μεγαλειώδη συγκέντρωση του λαού, επιλέγοντας φωτογραφικό υλικό που ” χαμογελάμε” η και “γελάμε” όπως λένε. Ξεχνούν οι αχρείοι πως η οικογένεια των ηθοποιών δεν βλέπεται κάθε μέρα και πως είναι ανθρώπινο συναίσθημα να βλέπεις τους φίλους σου να αγωνίζονται μαζί σου και ως εκ τούτου αυτό εξωτερικεύεται με χαμόγελο! Ξεχνούν ότι μέσα στο τεράστιο πένθος όλων μας η χαρά είναι μεγάλη όταν βλέπεις ότι ο λαός επιτέλους, κι έστω σοκαρισμένος από το τραγικό συμβάν και την ανευθυνότητα των κυβερνώντων, ξεχύθηκε αγανακτισμένος στους δρόμους.. Αχρείοι υποκριτές που δεν τολμάτε να βγείτε στους δρόμους κριτικάρετε με όποιο βρώμικο τρόπο θέλετε! Δεν θα μας πτοήσετε! Εμείς τιμάμε τους αθώους που έχασαν των ζωή τους και με χαμόγελο κ χαρά, που είναι μέσα στην πορεία της ζωής, μαζί με τους νέους πάμε μπροστά να διορθώσουμε την πατρίδα μας που εσείς καταντήσατε έτσι…Εσείς ασχοληθείτε με το πενθομετρο , την λάσπη και την κακία σας».

Δείτε κάποια από τα σχόλια που έλαβε ο ηθοποιός: