Η Γουάντα Νάρα βρέθηκε στην Ίμπιζα για διακοπές και όπως ήταν αναμενόμενο ανέβασε τη θερμοκρασία στο Instagram με την πόζα της που τονίζει τις εντυπωσιακές καμπύλες του σώματός της και κέρδισε τα επαινετικά σχόλια των εκατοντάδων χιλιάδων διαδικτυακών της φίλων καθώς τα likes έπεσαν… βροχή. Αργότερα, οι παπαράτσι την έπιασαν να κάνει μπάνιο topless στη θάλασσα.

Η εκρηκτική influencer κι επιχειρηματίας από την Αργεντινή πήγε με τα παιδιά της και άλλους συγγενείς στο ισπανικό νησί, τη στιγμή που ο σύντροφός της Μάουρο Ικάρντι βρίσκεται στην Ιαπωνία όπου κάνει περιοδεία η Παρί Σεν Ζερμέν.

«Στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα», έγραψε η 35χρονη WAG στην λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία. Δεν έδειχνε, πάντως, να ανησυχεί για το μέλλον του Μάουρο Ικάρντι κι αν η οικογένειά τους θα συνεχίσει στην Πόλη του Φωτός. Η Παρί Σεν Ζερμέν μετά τις σημαντικές αλλαγές στο οργανόγραμμά της και στον πάγκο της με την πρόσληψη του Κριστόφ Γκαλτιέ φαίνεται να υπολογίζει – για την ώρα – στις υπηρεσίες του Αργεντινού σέντερ φορ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αν φτάσει κάποια πρόταση που να την ικανοποιεί δεν θα την εξετάσει.

Τις προηγούμενες εβδομάδες, δε, υπήρχε ενδιαφέρον από την ιταλική Μόντσα, νεοφώτιστη στη Serie A, της οποίας ιδιοκτήτης της είναι ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας και άλλοτε αφεντικό της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Μάλιστα, η Γουάντα Νάρα, που λειτουργεί ως εκπρόσωπός του ποδοσφαιριστή, ήταν εκείνη που συζήτησε σε δύο περιπτώσεις με τα διοικητικά στελέχη της Μόντσα, αλλά δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» μια και ο Ικάρντι αμείβεται με περίπου δέκα εκατομμύρια ευρώ ετησίως από την Παρί Σεν Ζερμέν και η Μόντσα δεν μπορεί να καλύψει αυτό ποσό ούτε κατά διάνοια.