Η βασίλισσα Ελισάβετ γιορτάζει τα 70 χρόνια στον θρόνο και μαζί της όλη η Μεγάλη Βρετανία. Μία από τις celebrities που ονειρευόταν να παραβρεθεί στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο ήταν η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία όμως φαίνεται πως… έφαγε πόρτα.

Παρά τις προσπάθειές της, αξιωματούχοι στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ απέρριψαν τις εκκλήσεις της να παραβρεθεί στο Platinum Party που θα γίνει το Σάββατο στο παλάτι.

Εκπρόσωποι της 41χρονης τηλεπερσόνας, η οποία έφτασε στη Βρετανία μαζί με τον σύντροφό της, τον 28χρονο Pete Davidson, αυτή την εβδομάδα, ζήτησαν να παραβρεθεί όμως το παλάτι είπε «όχι» στο ζευγάρι, αναφέρει η Daily Mail.

Η Kαρντάσιαν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήταν τόσο αποφασισμένη να παρευρεθεί στο Platinum Party, που μια πηγή ότι προσπαθεί να αποκτήσει εισιτήρια με άλλα μέσα, ενώ δεν την πείραζε αν τα εισιτήρια δεν είναι VIP.

«Η Κιμ σπάνια απορρίπτεται για να πάει σε κάποια εκδήλωση, οπότε αυτό ήταν αρκετά περίεργο, ειδικά όταν δεν επισκέπτεται συχνά το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Κιμ και ο Πιτ αγαπούν τη βασιλική οικογένεια και ήθελαν πραγματικά να είναι μέρος αυτής της ξεχωριστής γιορτής», ανέφερε η πηγή.